خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی ۱۴ نرم افزار مفید برای انواع تولید محتوا

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 28
  • بازدیدها 798
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
تولید محتوا انواع مختلفی دارد. تولید هر کدام از آنها بنا بر ماهیت و مقتضیاتی که دارد، نرم افزارها و سخت افزارهای متفاوتی را طلب میکند.

بنابراین تسلط به نرم افزارهای گوناگونی که می‌تواند در تولید انواع محتوا کمک کند، برای هر تولید کننده حرفه‌ای محتوا امری ضروری است.

همچنین آگاهی از وجود نرم افزارهای کاربردی جدید می‌تواند خیلی مفید باشد و کار شما را سرعت ببخشد. ما در اینجا لیستی از ۱۴ نرم افزار کاربردی و مفید برای انواع تولید محتوا را تهیه کرده ایم.

اگر شما در زمینه تولید محتوا حرفه‌ای هستید، احتمالا با بیشتر آنها آشنایی دارید اما ممکن است نرم افزاری را در اینجا پیدا کنید که قبلا از آن استفاده نکرده‌اید. در عین حال اگر شما به عنوان یک مبتدی می‌خواهید وارد این عرصه شوید به هیچ عنوان این مطلب را از دست ندهید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
1- نرم افزار فوتوشاپ Photoshop
نرم افزار فوتوشاپ را تقریبا همه می‌شناسند. این نرم افزار یک نرم افزار پایه ای است که در انواع مختلف تولید محتوا به آن نیاز پیدا خواهید کرد.

کار اصلی این نرم افزار، تدوین و ویرایش عکس با انواع فرمت های مختلف است که می‌توان با امکانات موجود در این نرم افزار، عکس‌ها را ویرایش و تغیرات بسیار زیاد و جالبی را در آنها به وجود آورد.

این نرم افزار در تولید محتوای الکترونیکی و تولید محتوای تصویری کاربرد زیادی دارد.

یادگیری فوتوشاپ به عنوان یکی از ارکان اساسی تولید محتوا شناخته میشود و بدون این نرم افزار شما قطعا هیچ گاه به یک تولید کننده محتوای حرفه ای تبدیل نخواهید شد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۲- پریمیر پرو Premiere pro

آیا تا بحال به یک نرم افزار برای ویرایش ویدئو نیاز داشته اید؟ پریمیر پرو بهترین گزینه برای ویرایش و تدوین فایل های ویدئویی است. این نرم افزار از فرمت های مختلف ویدئویی پشتیبانی میکند.

شما برای تولید محتوای الکترونیکی و محتوای ویدئویی قطعا به این نرم افزار نیاز خواهید داشت.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D9%88-Premiere-pro-768x428.jpg

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
3-آتوپلی مدیا استادیو AutoPlay Media Studio

اتوپلی مدیا استودیو یکی از بهترین و قوی‌ترین نرم‌افزارهای اتوران است، که برای ساخت برنامه‌های چندرسانه‌ای آموزشی بسیار مفید است. در واقع این نرم افزار مختص تولید محتوای الکترونیکی است.

در این زمین نرم افزارهای مختلفی وجود دارند که آتوپلی مدیا استادیو یکی از کامل ترین آنهاست. به کمک این نرم افزار می‌توانید محتوای آموزشی تعاملی آزمون‌ساز طراحی و تولید کنید.

همچنین می‌توانید از المانهای گوناگونی مانند عکس، متن، صدا، دکمه و غیره در تولید محتوای خود استفاده کنید. این نرم افزار دارای طرح‌های از پیش آماده است تا کاربران بتوانند با الگو گرفتن و حتی استفاده از این طرح‌ها اتوران هایی زیبا و در عین حال حرفه ای خلق نمایند.

آخرین ویرایش:

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
4- آدوبی آودیشن Adobe Audition
این نرم افزار برای ضبط صدا، ویرایش و جلوه‌گذاری روی صداها کاربرد دارد. از این نرم افزار در تولید محتوای صوتی و همچنین محتوای ویدئویی و آموزشی استفاده میشود.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
۵- نرم افزار Quora

این نرم افزار یک اپلیکیشن موبایلی است. علت اینکه این نرم افزار را در این لیست قرار دادیم این است که شما برای تولید محتوا همیشه نیاز به ایده های جدید دارید. در واقع Quora جایی برای دریافت ایده‌ی مطالب، اینفوگرافی ها و سوالات جدید است. از Quora استفاده کنید تا از امکانات زیر برخوردار شوید:

• از بحث ها و موضوعات روز با خبر شوید
  • ترندها را در موضوعات مختلف بشناشید
  • با پرسش های احتمالی کاربران آشنا شوید
به طور کلی این نرم افزار در بازاریابی محتوا به شما کمک زیادی میکند

بالا