خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی ۷ نرم افزار ویرایش فیلم برتر برای ویندوز و مک بوک

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 504
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
5-19.jpg

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
برنامه FFmpeg
برنامه FFmpeg امکان ضبط ویدیو، تبدیل ویدیو از یک فرمت به فرمت دیگر تغییر بیت ریت ویدیو، تغییر ساز ویدیو و غیره را فراهم می‌کند. نکته جالب این برنامه مربوط به آن می‌شود که برنامه مذکور علاوه بر قابلیت ویرایش فیلم، از ویرایش فایل های صوتی هم پشتیبانی می‌کند. اما توصیه می‌کنیم که اگر به دنبال یک برنامه خوب برای ویرایش موزیک در کامپیوترتان هستید، حتما مقاله “معرفی 13 برنامه ویرایش موزیک رایگان برای کامپیوتر” را مطالعه کنید. بنابراین نرم افزار FFmpeg هم یکی از بهترین ابزارهایی است که با هدف ادیت فیلم می‌توانید از آن بهره ببرید

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
برنامه Windows Movie Maker
یکی دیگر از ابزارهای کاربردی که می‌توانید از آن به منظور ادیت ویدیو یا فیلم های مورد نظرتان استفاده کنید، Windows Movie Maker نام دارد. این برنامه امکاناتی مثل ترکیب چند ویدیو یا یکدیگر، اضافه کردن فایل صوتی به فیلم، اضافه کردن تم و برخی ویژگی های دیگر را ارائه می‌کند. بنابراین Windows Movie Maker هم می‌تواند یکی از نرم افزارهای ویرایش فیلم برتر موجود به شمار آید.

بالا