خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی شرکت مایکروسافت و نرم افزار های آن

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 463
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
برنامه اسکن متن - Microsoft Office Lens
5772696_552.jpg

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
نرم افزار Microsoft Office Lens ابزار اسکن از مدارک است که توسط شرکت مایکروسافت طراحی شده است. با استفاده از این نرم افزار می توانید گوشی خود را به یک اسکنر قدرتمند تبدیل کنید. این نرم افزار می توانید با برنامه OneNote متصل شود و یک خروجی از مدارک را در این نرم افزار قرار دهد. شما می توانید با اسناد خود، فایل های Word ،PowerPoint و PDF ایجاد کنید و آنها را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
نرم افزار OneNote یکی از برنامه های شرکت مایکروسافت است که نسخه های آن برای سیستم عامل های ویندوز، مک، آیفون و اندروید عرضه شده است. با استفاده از این نرم افزار می توانید تمامی امکانات نرم افزار OneNote را که در نسخه ویندوز از آن بهره میبرید را در گوشی داشته باشید و نوت بوک دیجیتال ایجاد کنید. این نرم افزار دارای محیطی فوق العاده زیبا و جذاب است و می توانید یادداشت های خود را در لیست های مختلف ثبت و آنها مدیریت کنید و با دیگران به اشتراک بگذارید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
نرم افزار Microsoft Outlook یکی از برنامه های مجموعه آفیس شرکت مایکروسافت است. به وسیله این نرم افزار می توانید در محیطی زیبا و جذاب حساب ایمیل خود را مدیریت کنید. با استفاده از این نرم افزار می توانید صندوق پیام خود را چک کنید، ایمیل ها را ویرایش و برای دیگران ایمیل ارسال کنید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اگر از گوشی های اپل یا گوگل پیکسل استفاده می‌کنید مطمئنا با دستیارهای صوتی سیری اپل و دستیار صوتی گوگل آشنا هستید. شرکت مایکروسافت هم برای گوشی های خود دستیار صوتی کورتانا (Microsoft Cortana) را طراحی کرد که در ویندوز 10 نیز برای رایانه ها هم عرضه شد.

بدون اغراق باید گفت دستیار صوتی کورتانای مایکروسافت در هوش مصنوعی کمی پیشرفته تر عمل می‌کند و نه تنها کارهای درخواستی و برنامه های روزانه ما را یادآوری می‌کند بلکه باید گفت مانند یک دستیار تمام عیار به سوالات ما هم پاسخ خواهد داد و برنامه های تنظیم شده را نیز سر وقت اجرا خواهد کرد. با وجود استقبال از این دستیار صوتی شرکت مایکروسافت آن را برای اندروید و Ios نیز عرضه کرد. گفتنی است؛ این نرم افزار فعلا از زبان های آلمانی، اسپانیایی، انگلیسی، چینی، ایتالیایی و فرانسوی پشتیبانی می‌کند.

بالا