خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

۱۰ نرم افزار حرفه ای برای گرفتن اسکرین ش*ات در ویندوز ، مک و لینوکس

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 474
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اسکرین ش*ات گرفتن از ویندوز با DuckCapture

نرم افزار DuckCapture ، یک برنامه ساده برای اسکرین ش*ات گرفتن می باشد که امکان انتخاب شکل دلخواه را برای عکس گرفتن از صفحه به شما می دهد. دقت داشته باشید که هر وقت شکل دلخواه خود را ، مثلا مربع یا …را انتخاب کردید ، باید چند ثانیه منتظر بمانید و سپس اقدام دیگری در صفحه انجام دهید. چرا که این کار بر خلاف سایر نرم افزار ها سبب میشود که کل تغییرات اعمال شده از بین رود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
7.png

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اسکرین ش*ات گرفتن از محیط ویندوز با Snipping Tool ++

برنامه Snipping Tool ++ ، از جدیدترین برنامه هایی است که برای اسکرین گرفتن از صفحه طراحی شده است. امکان اسکرین گرفتن با استفاده از کلیدهای ترکیبی ctrl+shift+1 فراهم شده است. همان طور که می دانید کلیدهای میانبر کار را ساده تر میکنند و قبلا نیز میانبر های کاربردی اندروید را در انزل وب آموزش داده ایم.

در کل امکانات این برنامه محدود است و تنها می توانید بعد از گرفتن اسکرین ش*ات ، فلش اضافه کنید و یا بخشی از تصویر را مات و باقی را واضح نشان دهید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اسکرین ش*ات گرفتن از ویندوز با Screenshot Captor

برنامه Screenshot Capto ، نیز مشابه نرم افزارهای قبلی ، بخشی شبیه تولبار را با ۱۳ گزینه ایجاد می کند.می توانید اسکرین ش*ات را در سایز های متفاوت تهیه کنید و سپس برای پرینت و یا اسکن و هر عملیات دیگری در همین نرم افزار آماده کنید. مهم ترین تفاوت این نرم افزار با FastStone Capture ، امکان تهیه تصاویر بندانگشتی از تصاویر اصلی است و همچنین ابزار magic wand را در بردارد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اسکرین ش*ات گرفتن از صفحات ویندوز و مک با استفاده ازSkitch

یکی از نرم افزارهایی که برای ویندوز ، مک و آیفون قابل استفاده است ، Skitch می باشد. با این حال یک نرم افزار تخصصی برای مک و iOS می باشد که پیشنهاد می کنیم که کاربران این سیستم عامل از این نرم افزار استفاده کنند. دقت داشته باشید که بعد از گرفتن اسکرین ش*ات باید تصاویر را با استفاده از Evernote ذخیره کنید و نمی توانید به صورت مستقیم آن را در کامپیوتر ذخیره کنید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
تهیه اسکرین ش*ات در لینوکس با استفاده از نرم افزار Shutter

همان طور که می دانید اپل به طور کلی سیستم عامل های ساده و کاربرپسندی را در اختیار کاربران قرار داده است. برخلاف آن ، لینوکس محیطی پیچیده دارد و کاربران کمتری از این نرم افزار استفاده می کنند.

Shutter ، برنامه ای برای سهولت بیشتر کاربران لینوکس است که قابلیت گرفتن اسکرین ش*ات و حتی تهیه تصاویر بندانگشتی را به کاربران این سیستم عامل می دهد.

بالا