مواد لازم برای تهیه همبرگر خونگی:
مواد زیر برای تهیه 9 عدد همبرگر کافی است؛ میتوان همبرگرها را تا سه ماه داخل فریزر نگهداری کرد! به این روش که بین آنها نایلون انداخته و داخل یک نایلون دیگر قرار داده و فریز کنید.
گوشت چرخ کرده ۵۰۰گرم
پیاز ٣عدد
سیر ۴-۶حبه
قارچ ٢۵٠گرم
کاهو و گوجه به مقدار لازم
سس مایونز، سس خردل و سس گوجه به مقدار لازم
ادویه(فلفل قرمز،پودر سیر،پودر زنجبیل،دارچین،زردچوبه،نمک) به مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر خونگی:
1- گوشت و ادویه را باهم مخلوط کرده و سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به آن اضافه می کنیم و مخلوط را ورز می دهیم.
دقت کنین که لازم نیست آب پیاز را بگیریم؛ ماندن آب پیاز داخل مواد باعث میشود که با حرارت دیدن همبرگر، گوشت کاملا مغز پخت شود.
2- بعد از اینکه حدود ۵ دقیقه مواد را ورز دادیم، مواد را به ۹توپک مساوی تقسیم می کنیم.
3- به کمک دو عدد درب قوطی رب (می توان از دو بشقاب یا هر وسیله دیگری استفاده کرد)، توپکها به صورت یک اندازه به شکل دایره در می آوریم.
4- سپس گریل را که از قبل د*اغ کردیم، کنی چرب میکنیم و همبرگرها را روی آن می گذاریم تا کباب شوند.
نکته: میتوان همبرگر را داخل تابه کباب کنیم یا با روغن سرخ کنیم؛ اما بهترین و سالم ترین روش کباب کردن همبرگر هست که طعم گوشت را نیز حفظ میکند.
5- در این فاصله که همبرگرها آماده می شوند، یک پیاز متوسط را خلالی خرد میکنیم و تفت میدهیم تا کاراملی شود، قارچها را هم ورقهای می کنیم و داخل تابه تفت میدهیم. (توجه کنید که نه روغن لازم دارد نه نمک؛ فقط چند قطره آبلیمو اضافه کنید که سیاه نشوند).
6- حالا سس خردل ملایم و سس مایونز و سس گوجه را به همراه یک پیاز کوچک که نگینی خرد کردهایم مخلوط میکنیم. زمانی که دو طرف همبرگرها کاملا کباب شد، روی هر کدام یک ورقه پنیر میگزاریم.
7- سس ترکیبی که آماده کردهایم را روی نان میریزیم و پخش میکنیم، پیاز کاراملی را روی نان آغشته به سس پخش میکنیم.
8- کاهوها را روی پیاز قرار میدهیم و بعد همبرگر که پنیر روی آن ذوب شده، قارچ ها رو روی پنیر میریزیم و کمی فشار میدهیم.
گوجه و لایه ی بعدی نان را روی قارچ ها می گذاریم. همبرگر شما آماده است. نوش جان!
انجمن رمان نویسی تک رمان
انجمن رمان نویسی تک رمان تایپ رمان شعر و دلنوشته خود را به صورت آنلاین منتشر کنید و با نويسندگان در ارتباط باشید
forums.taakroman.ir