خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت تا چه زمان ویروس کرونا روی سطح زنده می ماند؟

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 202
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
تا چه زمان ویروس کرونا روی سطح زنده می ماند؟

پاسخ کوتاه این است که ما نمی دانیم. اما اگر این کرونا ویروس جدید شبیه سایر کرونا ویروس های انسانی مانند "خانواده" خود که باعث SARS و MERS می شوند ، باشد طبق یک مطالعه جدید ، می تواند تا 9 روز روی سطوح مانند فلز، شیشه یا پلاستیک بماند. (در مقایسه، ویروس های آنفولانزا فقط در حدود 48 ساعت می توانند روی سطوح بمانند.)

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
در مطالعه جدید، محققان دهها مقاله را که قبلاً منتشر شده در مورد کرونا ویروس های انسانی (غیر از کوروی ویروس جدید) منتشر شده ، تحلیل کرده اند تا دریابند مدت طولانی ماندن در خارج از ب*دن چقدر است. نویسندگان دریافتند که این کورو ویروس ها می توانند بیش از یک هفته بر روی سطوح طولانی باقی بمانند اما برخی از آنها تا زمانی که در دمای بالاتر از 86 درجه فارنهایت (30 درجه سانتیگراد) برسد فعال نیستند. همچنین ضد عفونی کننده های خانگی به طور موثری باعث از بین رفتن این ویروس می شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
به عنوان مثال، ضد عفونی کننده ها با اتانول 62-71، ، 0.5٪ پراکسید هیدروژن یا 0.1٪ سدیم هیپوکلریت (سفید کننده) می توانند به طور موثری در طی یک دقیقه کرو ویروس ها را غیرفعال کنند. همچنین مشخص نیست که چگونه دستها پس از دست زدن به بیمار یا سطح آلوده به کرونا ویروس آلوده می شوند. نویسندگان نوشتند كه سازمان بهداشت جهانی یك دستمال حاوی الكل را برای رفع آلودگی دستها توصیه می كند. طبق گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ممکن است فرد با لمس یک سطح یا شیء آلوده به "ویروس" و سپس لمس د*ه*ان،بینی یا چشمها آلوده شود "اما به نظر نمی رسد این اصلی ترین شیوه انتشار ویروس باشد."

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
ویروس کرونا

براساس CDC ، ویروس به احتمال زیاد از طریق تماس نزدیک و قطرات تنفسی از سرفه ها و عطسه هایی که می تواند باعث شود قطرات روی د*ه*ان یا بینی فرد نزدیک بنشیند، از فردی به فرد دیگر سرایت می کند.

بالا