خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت آبله مرغان و راهکار های پیشگیری از آن

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 242
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
آبله مرغان و راهکار های پیشگیری از آن

یکی از بیماریهای واگیردار که معمولا اکثر افراد قبل از رسیدن به بزرگسالی به آن مبتلا میشوند، بیماری آبله مرغان یا واریسلا بوده که از بیماریهای خفیف و با قابلیت انتقال بسیار زیاد به شمار میرود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
عامل انتقال آبله مرغان

عامل انتقال این بیماری که جز عفونتهای ویروسی محسوب میشود،ویروس هریس زوستر میباشد. هنگامیکه یک فرد در معرض ویروس آبله مرغان قرار میگیرد، حدود۲۱روز طول میکشد تا علائم در فرد نمایان گردد. علائم این بیماری این است که ابتدا فرد دچار تب دیروسی شده و پس از آن بثورات جلدی در پو*ست ظاهر میگردد.سردرد، حالت تهوع و یا احساس خستگی مفرط نیز گاهاً در فرد دیده میشود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
راههای انتقال آبله مرغان

راه اصلی انتقال این بیماری از طریق هوا میباشد.در حقیقت به دوصورت انتقال آبله مرغان از فرد بیمار به افراد سالم امکان پذیر میگردد. به صورت مستقیم و با تماس با فرد آلوده و یا به صورت غیر مستقیم که همان لمس اشیاء، لوازم و یا سطحی که توسط فرد بیمار استفاده و به مایع درون جوشها آلوده شده است.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
دوره بیماری آبله مرغان

از زمان ظاهر شدن جوشهای قرمز و بثورات جلدی در پو*ست بین ۵ تا۱۰روز علائم فرد بهبود می یابد. همچنین از ۲روز قبل و تا ۷ روز بعد از بروز این علائم فرد ناقل ویروس آبله مرغان میباشد که حدود ۹۰ درصد احتمال انتقال از فردی به فرد دیگر صورت میپذیرد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
فصل شیوع آبله مرغان

آبله مرغان عمدتاً در فصل بهار و یا اویل تابستان شیوع پیدا میکند.

شکل ظاهری ضایعات آبله مرغان

در روزهای اول جوش های صورتی و یا قرمز رنگ در پو*ست دیده میشود. پس از آن جوشهایی مانند تاول که از مایعی پر شده، ممکن است در ب*دن فرد ظاهر شده که بسیار ملتهب و احساس خارش فراوانی را در ب*دن فرد ایجاد میکند که این علائم پس از چند روز بهبود می یابد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
تشخیص آبله مرغان

در مورد تشخیص بیماری آبله مرغان باید گفت که چنانچه علائمی مانند آبریزش بینی،تب ویروسی، بروز بثورات جلدی و التهاب در پو*ست فرد به خصوص در س*ی*نه،کمر،شکم و صورت دیده شود،بیماری قابل تشخیص میباشد. اما میتوان با انجام آزمایش خون و تست آنتی بادی lgm از ورید بازو، به وجود عفونت فعال ویروس آبله مرغان و بررسی سیستم ایمنی در فرد مشکوک پی برد. البته تست آزمایش خون زمانی مطرح میشود که پزشک مشکوک باشد و یا به تشخیص قطعی احتیاج دارد. در غیراینصورت نیازی به انجام آزمایش خون نمیباشد.

این بیماری در کودکان خفیف تر بروز مینماید و هرچه سن فرد بیشتر باشد و در بزرگسالی اتفاق بیفتد، علائم بیماری شدیدتر و فرد به زونا مبتلا میشود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
پیشگیری از آبله مرغان

بهترین راه پیشگیری از ابتلا به آبله مرغان تزریق واکسن آبله مرغان میباشد. این واکسن تا ۹۰درصد فرد را از ابتلا به این بیماری مصون میکند. البته در بسیاری از کشورها واکسینه شدن در برابر ویروس عامل بیماری آبله مرغان برای تمامی افراد انجام میگیرد. اما در کشور ما در سیستم درمانی این اتفاق نمی افتد و واکسینه شدن کاملا اختیاری میباشد. چنانچه شخصی در طول زندگی به این بیماری مبتلا شود و یا از واکسن استفاده نماید در بیشتر موارد برای تمامی عمر خود مصون خواهد بود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
درمان آبله مرغان

چنانچه افراد در طی زندگی خود از واکسن آبله مرغان استفاده نکنند و به بیماری مبتلا شوند باید گفت که درمان قطعی دارویی وجود ندارد. پس میشود اذعان کرد که بهترین درمان، پیشگیری میباشد. اما برخی از داروهای خانگی میتواند شدت بیماری را کاهش دهد مانند حمام جوش شیرین، پماد کالامین، کمپرس یخ و... مصرف برخی آنتی هیستامینها نظیر سیتریزین و یا دیفن هیدرامین میتواند به بهبود علائم کمک کند. در آخر باید گفت که بسیاری از افرار به ویژه کودکان بیماری خفیفی را تجربه میکنند. اما ابتلا به آبله مرغان برای گروههای پرخطر مانند خانم باردار، افراد مسن و یا بزرگسال که در کودکی مبتلا نشده اند و یا افرادی دارای نقص سیستم ایمنی هستند، میتواند خطرناک واقع شود که میبایست این موارد مورد توجه قرار گیرد.

بالا