خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

روانشناسی آموزش شناخت احساسات به کودکان

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 20
  • بازدیدها 270
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
به کودکتان راه های مناسب غلبه به هیجانات مخرب را یاد دهید. کودکان باید یاد بگیرند که تنها به دلیل عصبانیتشان نمی توانند به کسی آسیب بزنند. در عوض آنها باید مهارت های مدیریت خشم را یاد بگیرند. از این رو، آنها می توانند تعارضاتشان را بدین طریق حل کنند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
به کودکتان یاد دهید که برای خودش گوشه تنهایی در نظر بگیرد یا به گوشه تنهایی برود. او را تشویق کنید تا به اتاقش یا یک فضای آرام رفته و آرام تر شود. این کار به او کمک می کند تا قبل از اینکه قوانین خانه را بکشند، آرامتر شود.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
به کودکتان یاد دهید که به روش های سالمتر بر احساسات ناراحت کننده اش غلبه کند. اگر کودکتان احساس ناراحتی می کند که دوستش با او بازی نمی کند، درباره راههایی که می تواند با احساسات ناراحت کننده اش غلبه کند با او صحبت کنید. اغلب کودکان نمی دانند وقتی احساس ناراحتی می کنند. چکار کنند. بنابراین، شروع به پرخاشگری می کنند و یا رفتارهای توجه طلبانه از خود بروز می دهند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
خیلی مهم است که رفتارهای مثبت کودکان را تقویت کنید. خصوصاً وقتی که او احساساتش را با استفاده از لغات و حرف زدن ابراز می دارد با گفتن چیزهایی مثل: «من وقتی که تو به خواهرت گفتی که از دستش عصبانی شدی خیلی ل*ذت بردم.»

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
دیگر روش برای تقویت سالم عادات این است که از سیستم پاداش دهی استفاده کنید. به طور مثال سیتسم اقتصاد ژتونی می تواند به کودکتان کمک کنند که استراتژیهای غلبه بر احساس خشمش را بکار ببرد به جای اینکه رفتار پرخاشگرانه داشته باشد و به این رفتار خود با گرفتن پاداش های جمع شده اش ادامه دهد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
اگر قصد دارید که رفتار یا رفتارهایی را به کودکتان آموزش دهید بهتر است که خودتان مدل سالمی برای غلبه بر احساساتتان باشید. اگر به کودکتان می گویید که از کلمات برای بیان احساساتش استفاده کند، لازم است خودتان نیز این مسئله را رعایت کنید. یا وقتی با تلفن مشغول صحبت هستید نقص قانون خانگی نکرده به راه خود ادامه دهید

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
به زمان هایی که خسته و عصبانی هستید اشاره کرده و بلند آن را ابراز کنید. مثلاً «آه خیلی عصبانیم که آن ماشین جلوی من پیچید.» سپس چند نفس عمیق بکشید یا دیگر روش های غلبه بر خشم سالم را بکار بگیرید. مثلاً می توانید دقایقی خودرو را کنار خیابان پارک کرده و خودتان را مشغول به کار دیگری کنید. بدین ترتیب او نیز با روش غلبه شما به خشمتان آشنا خواهد شد.

بالا