خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت فواید بخور آب سرد و گرم

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 214
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
فواید بخور آب سرد و گرم

بخور آب یکی از شایع‌ترین درمان های خانگی برای نرم کردن و باز نگه داشتن مجاری هوایی و راه بینی هست تا از علائم سرماخوردگی و عفونت سینوس رها شویم همانطور که از نام آن مشخص است شامل استنشاق بخار آب هست.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
بخوره آب گرم راه هوایی را با نرم کردن مخاط در مجاری بینی گلو و ریه ها باز می کند و ممکن است علائم التهاب و تورم عروق خونی در بینی را کاهش دهد باید توجه داشته باشیم که بخوره آب درمان عفونت نیست و فقط کمک می کند تا در طول دوره بیماری احساس بهتری داشته باشیم مهمترین منفعت تنفس یک بخار گرم و مرطوب پیدا کردن احساس بهتری نسبت به تورم و التهاب عروق خونی در مجاری بینی است این کار باعث نازک شدن مخاط در سینوس می شود که کمک می کند تا راحت تر تخلیه شود. همچنین به تنفس نرمال افراد حداقل برای یک مدت کوتاه کمک می کند بخور آب گرم به طور موقت باعث کاهش علائم سرماخوردگی آنفولانزا عفونت های سینوس برونشیت و حساسیت های بینی می شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
اما کمکی به درمان سریعتر عفونت نمی کند. بر اساس مطالعات انجام شده استنشاق بخور آب گرم باعث کاهش سردرد احتقان بینی التهاب گلو اختلالات تنفسی ناشی از احتقان خشکی راههای بینی و سرفه میشود. برای جلوگیری از بروز عوارض بخور آب گرم باید به برخی نکات توجه کنید که مهمترین آن پرهیز از تماس مستقیم با آب د*اغ درون ظرف می باشد که ممکن است باعث سوختگی صورت شود. از تکان دادن کاسه حاوی آب د*اغ باید پرهیز کنید .همچنین از تماس بخور آب گرم با چشم هایتان هم جلوگیری کنید

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
استفاده از مرطوب کننده های هوا برای کودکان

استفاده از مرطوب کننده های هوا با بخور آب سرد برای کودکان توصیه می‌شود تا خطر سوختگی در کودکان کاهش پیدا کند. بخور آب سرد هم با مرطوب کردن هوا به کاهش سرفه و احتقان ناشی از سرماخوردگی کمک می‌کند اما تحقیقات بیشتری برای این اثر لازم است. برخی تحقیقات نشان داده است که بخار آب گرم برای تسکین علائم سرماخوردگی خیلی مفید نیست. بخار آب سرد و گرم هر دو برای مرطوب نگه داشتن هوای محیط مفید هستند بر اساس تحقیقات همانطور که بخار آب گرم به راه‌های هوایی تحتانی وارد می شود در طی این مسیر در دمای متفاوت خواهد داشت و ممکن است دیگر گرم نباشد و به همین علت توصیه می‌شود برای کودکان از مرطوب کننده هوای سرد استفاده شود

بالا