خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

مواد غذایی که در زمان بارداری نباید مصرف بشوند

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 384
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
7. جوانه خام

جوانه های خام، شامل جوانه های یونجه، شبدر، تربچه و جوانه لوبیا ، ممکن است با سالمونلا آلوده باشند. محیط مرطوب مورد نیاز بذرها برای شروع جوانه زدن برای این نوع باکتری ها ایده آل است ، و پاک کردن آنها تقریبا غیرممکن است. به همین دلیل به زنان باردار توصیه می شود که از جوانه های خام به طور کلی خودداری کنند. با این حال، جوانه ها پس از پخته شدن از مصرف آنها بی خطر هستند.

خلاصه

جوانه های خام ممکن است با باکتری های موجود در دانه ها آلوده شوند. زنان باردار فقط باید جوانه های پخته شده را میل کنند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
8- محصولات و میوه های نشسته

ممکن است سطوح سبزیجات و میوه ها شسته نشده یا پو*ست نشده با چندین باکتری و انگل آلوده شوند. اینها شامل توكسوپلاسما، E. coli، سالمونلا و لیستریا هستند كه از طریق خاك یا از طریق تماس با دست افراد اتفاق بیافتند. آلودگی می تواند در هر زمان و در حین تولید، برداشت، فرآوری، ذخیره سازی، حمل و نقل یا خرده فروشی رخ دهد. باکتری ها هم به مادر و هم به جنین او آسیب می رسانند. یکی از انگل های بسیار خطرناک که ممکن است روی میوه و سبزیجات بماند، Toxoplasma نام دارد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
اکثر افرادی که به توکسوپلاسموز مبتلا می شوند هیچ علائمی ندارند، در حالی که برخی ممکن است احساس کنند که آنفولانزا داشته و برای یک ماه یا بیشتر مبتلا شده اند. بیشتر جنین هایی که به توکسوپلاسما آلوده شده اند، هنگام تولد هیچ علائمی ندارند. اما ممکن است بعداً علائمی مانند نابینایی یا ناتوانی ذهنی در آنها ایجاد شود. علاوه بر این، درصد کمی از نوزادان آلوده هنگام تولد آسیبهای جدی به چشم و مغز دارند.

وقتی که باردار هستید، خطر عفونت، با شستن یا پو*ست کردن یا پخت و پز میوه و سبزیجات به حداقل می رسد.

خلاصه

میوه ها و سبزیجات ممکن است با باکتری های مضر از جمله توکسوپلاسما آلوده شوند. مهم است که همه میوه ها و سبزیجات را بشویید.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
9- شیر، پنیر و آب میوه ای غیر پاستوریزه

شیر نجوشیده و پنیر غیرپاستوریزه می توانند حاوی مجموعه ای از باکتری های مضر، از جمله لیستریا، سالمونلا، E. coli و کمپیلوباکتر باشد. همین امر در مورد آبمیوه های غیرپاستوریزه که مستعد آلودگی به باکتری ها هستند، نیز صادق است. این عفونت ها همگی می توانند عواقب خطرناکی برای جنین به همراه داشته باشند. این باکتری ها به طور طبیعی ممکن است در حین جمع آوری یا ذخیره سازی، آلودگی را ایجاد کنند. پاستوریزاسیون موثرترین روش برای از بین بردن هر باکتری مضر است ، بدون اینکه ارزش غذایی محصولات را تغییر دهد. برای به حداقل رساندن خطر عفونت، به خانمهای باردار توصیه می شود فقط شیر ، پنیر و آبمیوه پاستوریزه را مصرف کنند.

خلاصه

زنان باردار نباید شیر، پنیر یا آب میوه غیر پاستوریزه مصرف کنند ، زیرا این مواد غذایی خطر عفونت های باکتریایی را افزایش می دهند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
10. ا*ل*ک*ل

به خانم های باردار توصیه می شود که از نوشیدن ا*ل*ک*ل به طور کامل خودداری کنند، زیرا این امر خطر سقط جنین را افزایش می دهد. حتی مقدار کمی می تواند بر رشد مغزی کودک شما تأثیر منفی بگذارد. این بیماری همچنین می تواند باعث سندرم ا*ل*ک*ل جنین شود، که شامل ناهنجاری های صورت، نقص قلب و ناتوانی ذهنی است. از آنجا که هیچ اثری از ا*ل*ک*ل در دوران بارداری به تایید نرسیده است ، توصیه می شود از مصرف آن به طور کلی خودداری کنید.

خلاصه

زنان باردار نباید ا*ل*ک*ل بنوشند. نوشیدن ا*ل*ک*ل می تواند خطر سقط جنین و سندرم ا*ل*ک*ل جنین را افزایش دهد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
11. غذاهای فرآوری شده و ناسالم

بارداری دوره ای شامل رشد سریع جنین است. در نتیجه، زنان باردار به مقدار زیادی از مواد مغذی اساسی از جمله پروتئین ، فولات و آهن نیاز دارند. با این حال ، اگرچه در اصل برای دو نفر غذا می خورید ، شما به کالری دو برابر احتیاج ندارید - و حدود 350-500 کالری اضافی در روز در سه ماهه دوم و سوم باید کافی باشد. یک رژیم غذایی مطلوب در دوران بارداری عمدتاً شامل غذاهای کامل و دارای مقدار زیادی مواد مغذی برای تأمین نیازهای مادر و جنین در حال رشد است. غذاهای آشامیدنی فرآوری شده به طور کلی دارای مواد مغذی کم و کالری زیاد ، قند و چربیهای افزوده شده هستند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
علاوه بر این، شکر افزوده شده با خطر افزایش ابتلا به چندین بیماری از جمله دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی ارتباط دارد. در حالی که افزایش وزن در دوران بارداری ضروری است ، افزایش وزن بیش از حد با عوارض و بیماریهای زیادی در ارتباط است. اینها شامل افزایش خطر دیابت حاملگی و همچنین عوارض حاملگی یا تولد می شود. همچنین می تواند خطر داشتن فرزند دچار اضافه وزن را افزایش دهد. این مسئله باعث ایجاد مشکلات درازمدت در سلامتی می شود زیرا کودکان دارای اضافه وزن به احتمال زیاد در بزرگسالی دارای اضافه وزن می شوند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
خلاصه

خوردن غذاهای فرآوری شده در دوران بارداری می تواند خطر اضافه وزن شما، دیابت حاملگی و عوارض آن را افزایش دهد. این می تواند پیامدهای بیماریهای بلند مدت برای فرزند شما به همراه داشته باشد.

مطلب آخر

بهداشت و آماده سازی مناسب مواد غذایی همیشه به خصوص در دوران بارداری توصیه می شود. با این حال، این کار همیشه آسان نیست، زیرا ممکن است برخی از مواد غذایی هنگام خرید آنها را آلوده شوند. به همین دلیل بهتر است از خوردن غذاهای موجود در این لیست تا حد امکان خودداری کنید. سلامتی شما و وضعیت جنین اولویت اول باید باشد.

بالا