خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

مواد غذایی که در زمان بارداری نباید مصرف بشوند

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 384
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
بارداری یکی از مهمترین و حساس ترین دوره های زندگی زنان است. بنابراین ، برای زنان باردار بسیار مهم است که رژیم غذایی سالم داشته باشند. انتظار بر این است که زنان باردار توجه ویژه ای به رژیم غذایی خود کنند و از خوردن غذاها و نو*شی*دنی های مضر خودداری کنند. بعضی از غذاها را می توان به ندرت مصرف نمود، در حالی که از خوردن کامل برخی دیگر باید کلاً پرهیز شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
1. ماهی و آبزیان دریایی حاوی جیوه

جیوه عنصر بسیار سمی است. که هیچ سطح ایمنی برای تماس و یا مصرف آن وجود ندارد و متاسفانه در آبهای آلوده ماهی های زیادی می توانند مقادیر زیادی جیوه را جمع کنند. بنابراین، به خانمهای باردار توصیه می شود که میزان مصرف ماهی های دریاهای آزاد حاوی جیوه بالا (مانند ماهی تن) را به 1 یا 2 وعده در ماه محدود کنند. اما مصرف ماهی های پرورشی سالم در دوران بارداری بسیار مفید بوده و این ماهی ها تا 2 بار در هفته قابل خوردن هستند. ماهی های چرب از نظر اسیدهای چرب امگا 3 بسیار سرشار بوده که برای کودک شما مهم هستند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
2. ماهی یا آبزیان خام

آبزیان خام، به ویژه صدف، می توانند حاوی چندین عفونت ایجاد کنند. اینها می توانند ویروسی ، باکتریایی یا انگلی باشند ، مانند نوروویروس ، ویبریو ، سالمونلا و لیستریا. برخی از این عفونت ها فقط مادر را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث می شود وی دچار کمبود آب و ضعف شود. عفونت های دیگر ممکن است به جنین با عواقب جدی و یا حتی کشنده منتقل شود. در این زمینه عفونت های لیستریا از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در حقیقت ، زنان باردار تا 20 برابر بیشتر از دیگر افراد به لستریا مبتلا می شوند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
3. گوشت خام و فرآوری شده

خوردن گوشت نیم پز یا خام، خطر ابتلا به عفونت از چندین باکتری یا انگل، از جمله توکسوپلاسما، E. coli، لیستریا و سالمونلا افزایش می دهد. باکتریها ممکن است سلامتی جنین را تهدید کنند، احتمالاً منجر به مرگ جنین یا بیماری های عصبی شدید ، از جمله ناتوانی ذهنی ، کوری و صرع می شود. در حالی که بیشتر باکتریها در سطح قطعات گوشتی یافت می شوند ، سایر باکتریها ممکن است در داخل فیبرهای عضلانی بمانند. البته مصرف برخی از برش های گوشتی از جمله تاندون ها و راسته از گوشت گاو یا گوسفند ممکن است بصورت نیم پز بی خطر باشد. با این حال، این تنها در صورتی کاربرد دارد که لایه خارجی تکه گوشت (ریز یا چرخ نشده) کاملاً پخته شده باشد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
گوشت زیر شده، از جمله خلال گوشت، همبرگر، گوشت چرخ کرده، گوشت خوک و مرغ را هرگز نباید به صورت خام یا پخته مصرف کرد. خوردن سوسیس و کالباس ها نیز محل نگرانی زیادی دارند. این نوع گوشت ها ممکن است در طی فرآوری یا انبار شدن آلوده به باکتری های مختلفی تبدیل شوند. زنان باردار نباید فرآورده های گوشتی فرآوری شده را مصرف كنند، مگر آنكه دوباره پخته شدن و یا تا تا زمان بخارپز شدن گرم شوند. بطور خلاصه گوشت خام یا پخته نشده ممکن است حاوی باکتری های مضر باشد. به عنوان یک قاعده کلی ، گوشت باید بصورت کامل پخته شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
4. تخم مرغ خام

تخم های خام را می توانند با سالمونلا آلوده کرد. علائم عفونت سالمونلا معمولاً فقط در مادر مشاهده می شود و شامل تب، حالت تهوع، استفراغ، گرفتگی معده و اسهال می شود. با این حال، در موارد نادر، عفونت ممکن است باعث ایجاد گرفتگی در رحم شود و منجر به تولد زودرس یا مرگ جنین شود. غذاهایی که معمولاً حاوی تخم مرغ خام هستند شامل موارد زیر هستند:

• املت نیم پز

• تخم مرغ نیم پز (عسلی)

• سس هلندی

• سس مایونز خانگی

• سس سالاد

• بستنی خانگی

• کیک بستنی های

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
بیشتر محصولات تجاری که حاوی تخم مرغ خام هستند با تخم مرغ پاستوریزه درست می شوند و برای مصرف بی خطر هستند. با این حال ، همیشه باید برچسب های روی بسته بندی آنها را بخوانید تا مطمئن شوید. زنان باردار همیشه باید تخم مرغ را به طور کامل بپزند یا از تخم مرغ استاندارد استفاده کنند.

خلاصه: تخم های خام ممکن است به سالمونلا آلوده باشند ، که می تواند منجر به بیماری و افزایش خطر زایمان زودرس یا مرگ جنین شوند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
5- گوشت منبع بزرگی از چندین ماده مغذی است

گوشت شامل آهن ، ویتامین B12 ، ویتامین A و مس است همه اینها برای زنان حامله بسیار مفید است. با این حال، خوردن بیش از حد ویتامین A مبتنی بر حیوانات (ویتامین A از پیش ساخته) در دوران بارداری توصیه نمی شود. این ممکن است باعث مسمومیت با ویتامین A و همچنین سطح غیر طبیعی بالای مس شود که می تواند منجر به نقایص هنگام تولد و مسمومیت کبد گردد. بنابراین، زنان باردار نباید بیش از یک بار در هفته گوشت بخورند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
773072.jpeg

6. کافئین

کافئین رایج ترین ماده روانگردان در جهان است که به طور عمده در قهوه ، چای ، نوشابه و کاکائو یافت می شود. به خانمهای باردار معمولاً توصیه می شود میزان مصرف کافئین خود را به کمتر از 200 میلی گرم در روز یا حدود 2-3 فنجان قهوه محدود کنند. کافئین خیلی سریع جذب می شود و به راحتی به درون جفت و جنین منتقل می شود. از آنجا که نوزادان متولد نشده و جفت آنها دارای آنزیم اصلی لازم برای سوخت و ساز کافئین نیستند، امکان ایجاد سطح کافئین بالا در آنها وجود دارد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
کیف پول من
674
همچنین بررسی ها نشان داده است، مصرف زیاد کافئین در دوران بارداری رشد جنین را محدود کرده و خطر کمبود وزن جنین هنگام تولد را افزایش می دهد. وزن کم هنگام تولد (که کمتر از 2.5 کیلوگرم تعریف شده است) با خطر افزایش مرگ در نوزادان و خطر بیشتر بیماری های مزمن در بزرگسالی ، مانند دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی مرتبط است.

خلاصه

زنان باردار باید میزان کافئین خود را تا 200 میلی گرم در روز، که حدود 2-3 فنجان قهوه است، محدود کنند. مصرف زیاد کافئین در دوران بارداری می تواند رشد جنین را محدود کرده و باعث کاهش وزن هنگام تولد شود.

بالا