خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه ی پاستیل خانگی

  • نویسنده موضوع .ATLAS.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 204
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

.ATLAS.

مدرس نقاشی
مدرس انجمن
نقاش انجمن
تیزریست انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-24
نوشته‌ها
3,178
کیف پول من
65,160
Points
906
مواد لازم:


  1. 1 بسته پودر ژله باطعم دلخواه
  2. 1/2 لیوان آب جوش
  3. 2 قاشق غ پودر ژلاتین
  4. 1 قاشق غ گلوکز مایع

1.پودر ژله، ژلاتین وگلوکز مایع را با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وروی بخار آب بن ماری میکنیم تا جایی که کاملا حل شود و روان و در قالب سلیکونی که از قبل خیلی کم چرب کردیم میریزیم وبا مدت ۲۰دقیقه داخل فریزر میزاریم.

2.و بعد از این مدت خیلی کم باز دستمان را چرب میکنیم و تک تک پاستیل ها را که سفت شده از قالب جدامیکنیم. در ظرف سر دار به مدت یکماه تا یکماه ونیم در یخچال قابل نگهداری هست بدون اینکه تغیر رنگ ومزه بدهد.

3.دوستان بجای پودر ژله میتوانیم از انواع آب میوه، شربت یا حتی نوشابه استفاده کرد. فقط کافیه پودر ژلاتین را بیشتر استفاده کنیم.

4.گلوکز مایع را اگر حذف کردید اشکال ندارد فقط واسه کشدار وشفاف شدن پاستیل استفاده میشود.

5.در صورتی که دوست داشتید پاستیل ها شیرین تر باشد میتوانیم دوقاشق شکر استفاده کرد ولی من استفاده نکردم خوب هم شد. این قسمت سلیقه ای هست.
zr4s_پاستیل-خانگی-دستور-اصلی-عکس.jpg
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

lamei

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2025-01-02
نوشته‌ها
1
کیف پول من
65
Points
1
مواد لازم:


  1. 1 بسته پودر ژله باطعم دلخواه
  2. 1/2 لیوان آب جوش
  3. 2 قاشق غ پودر ژلاتین
  4. 1 قاشق غ گلوکز مایع

1.پودر ژله، ژلاتین وگلوکز مایع را با نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وروی بخار آب بن ماری میکنیم تا جایی که کاملا حل شود و روان و در قالب سلیکونی که از قبل خیلی کم چرب کردیم میریزیم وبا مدت ۲۰دقیقه داخل فریزر میزاریم.

2.و بعد از این مدت خیلی کم باز دستمان را چرب میکنیم و تک تک پاستیل ها را که سفت شده از قالب جدامیکنیم. در ظرف سر دار به مدت یکماه تا یکماه ونیم در یخچال قابل نگهداری هست بدون اینکه تغیر رنگ ومزه بدهد.

3.دوستان بجای پودر ژله میتوانیم از انواع آب میوه، شربت یا حتی نوشابه استفاده کرد. فقط کافیه پودر ژلاتین را بیشتر استفاده کنیم.

4.گلوکز مایع را اگر حذف کردید اشکال ندارد فقط واسه کشدار وشفاف شدن پاستیل استفاده میشود.

5.در صورتی که دوست داشتید پاستیل ها شیرین تر باشد میتوانیم دوقاشق شکر استفاده کرد ولی من استفاده نکردم خوب هم شد. این قسمت سلیقه ای هست.
zr4s_پاستیل-خانگی-دستور-اصلی-عکس.jpg
خیلی عالی توضیح دادید! 🙌 فقط خواستم اضافه کنم که اگر بخواهید جزئیات بیشتری درباره مواد و روش‌های جایگزین برای تهیه پاستیل خانگی داشته باشید، مثل استفاده از مواد بدون گلوکز یا ترکیبات دیگر، می‌توانید این مقاله مفید رو مطالعه کنید. نکات جالبی درباره حذف گلوکز و روش‌های جایگزین در اون آورده شده. 😊
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا