خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

ساعت تک رمان

1. حوراء

کتاب در حال تایپ عاشق | مارگریت دوراس

...کاری ندارد با اینهمه می.آید برادر کوچکم و من کنارش مینشینیم روی ایوان و مقابل جنگل حالا دیگر بزرگ شده ایم دیگر خودمان را توی طشت نمیشوییم دیگر در مردابهای مصب رود به شکار پلنگ سیاه نمی رویم، دیگر نه به جنگل میرویم و نه به دهکده هایی که #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین...
  2. حوراء

...دخترک میگوید که با پانصد پیاسترا کارها روبراه می.شود حدسش این بود راهی را که پیش گرفته احتمالاً همان راهی است که ما در پیش پایش گذاشته ولی کاش دخترک جسارتی و نیرویی برای این کار میداشت کاش آزردگی روحی حضوری مستمر نمی داشت جانکاه نبود #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  3. حوراء

...بخواهیم تهیه میکند، نه هم نمیگوید. بهش میگویم این اصلاً گران نیست نگران نباش. می پرسد کجا آن را دیده ام. میگویم خیابان کاتینا قاتی اجناس حراجی با مهربانی نگاهم میکند. احتمالاً این نوع لباس پوشیدن ابداعی را به نشانه بالیدن تخیلات دخترک #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  4. حوراء

...هر وقت دخترتان آمادگی داشته باشد، خانم. ،مادرم محبوبم با آن فیس و افاده باورنکردنی و جورابهای نخی که دو برایش رفو کرده در این منطقه حاره هنوز هم فکر میکند که لازمه خانم مدیر مدرسه بودن جوراب به پا کردن .است با آن پیراهنهای رقت انگیز و #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  5. حوراء

...است پیرامون ،کرجی رودخانه لبالب از آب است، آب روان رودخانه از کنار آبهای ساکن حاشیه شالیزار می گذرد، بی آنکه در هم بیامیزند. رودخانه از تونلزآپ از جنگل کامبوج تا اینجا هرچه بر سر راهش بوده در خود انباشته است هرچه آوردنی است با خود آورده #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین...
  6. حوراء

...فکر میکردم باعث خنده دیگران شود، ولی کسی را نمی خنداند میتوانم بگویم که چیزی کم و کسر ندارم، اما هنوز اتفاقی نیفتاده است. من این را در چشم و نگاه دیگران می بینم، نگاهها دیگر گویای همه چیز است دلم میخواهد ،بنویسم این را قبلاً هم به مادرم #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین...
  7. حوراء

...بی واسطه ر*اب*طه بود یا اینکه اصلاً هیچ چیز نبود. به هر حال این را قبل از آن تجربه دریافتم. هلن لاگونل با عقب ماندگیش در دوران کودکی، تنها کسی بود که از قاعدة خطا جسته بود. مدتهای مدید پیراهنی نداشتم که از من ،باشد، اندازه ام باشد. تمام #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  8. حوراء

...زنها از زیباییشان به دقت مراقبت میکنند مخصوصاً در منطقه مستعمره نشین سمت بوته زار کاری هم انجام نمی دهند، فقط از خودشان مراقبت میکنند خود را برای اروپا حفظ میکنند، برای دلباختگانشان برای تعطیلات در ایتالیا برای شش ماه استراحتی که سه #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  9. حوراء

...و خیابان نگاهم میکنند آشنایان مادرم خیلی مؤدبانه از من دعوت میکنند تا به خانه شان بروم و با هم چیزی بنوشیم آن هم در ساعاتی که زنهاشان برای بازی تنیس به زمین ورزش رفته اند. بعید نیست که امر به من هم مشتبه شود و فکر کنم که همچون زنهای #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
  10. حوراء

...میگفتند چه نگاه قشنگی دارد، لبخندش هم قشنگ است. روی کرجی ملاحظه میکنید که هنوز آن موها را دارم. پانزده سال ونیمه به این زودی بزک کرده ام از کرم توکالن استفاده میکنم، سعی کرده ام لکه های قهوه ای بالای گونه ها ،را کک مک پایین چشمها را #انجمن_تک_رمان #عاشق #مارگریت_دوراس #قاسم_روبین #حوراء_تقی_پور
بالا