خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ساعت تک رمان

1. S.NAJM

درحال تایپ رمان اِل تایـلر | سارابهار کاربر انجمن تک رمان

...شیشه‌ایِ عطری برمی‌دارم و سعی می‌کنم روی خودم خالی‌اش کنم؛ اما چون حفره‌‌ی کوچیکی دارد خیلی کم از آن خارج می‌شود. می‌خواهم حفره‌اش را بزرگ‌تر کنم که بطریِ شیشه‌ای درون دستم خورد و خاکشیر می‌شود. این چرا شکست؟ من فقط می‌خواستم از شرِ فیس‌فیس کردنش راحت شوم. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  2. S.NAJM

...پیدایش کنم و با پنجه‌های خون‌آشامی‌ام روی گر*دنِ کریه‌ش شکافی ایجاد کنم و دندان‌های نیشم را عمیقاً فرو کنم درون شکاف گ*ردنش و تا آخرین قطره‌ی خونش را بمکم! تصورِ مکیدن خونِ موجودی زنده، عطشم را بیدار می‌کند و تیزیِ دندان‌های نیشم را روی لثه‌هایم حس می‌کنم. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  3. S.NAJM

...طوری که انگار عجیب‌ترین خبر عمرش را شنیده باشد بزرگ‌تر از حدِ معمول شدند و با حیرتی که در صدایش موج می‌زد پرسید: - چـی؟ واقعاً کرگدن با اون هیکلِ گولاخش، گیاه می‌خوره؟ به بال‌هایم تکانی دادم و با بی‌تفاوتی گفتم: - به هیکلش چه ربطی داره؟ دایناسور هم گیاه‌خواره. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  4. S.NAJM

...در بدنش جاری بود دقیق به او خیره شدم، جریان و حرکت خون قرمز و شیرین در زیر پو*ست سفید گ*ردنش و لای رگ آبی را کاملاً می‌دیدم! با این وضع، گلویم خشک شد. مسلماً تشنه‌ی خون بودم؛ اما اکنون وقتش نبود که بروم شکار. سعی کردم خونسرد باشم، چیزی که درش واقعاً موفق بوده‌ام. #اِل_تایلر #سارابهار...
  5. S.NAJM

...روی ل*بم خشکید. گفته بودم بی‌هیچ قدرتی؟! اما اگر آن شکار لعنتی‌ام قدرتی ندارد پس چطور چشمان یشمی‌فامش مرا به درون خودشان می‌کشند؟ - اِل... جناب الهاندرو... شما این‌جا چی‌کار می‌کنین؟ صدای فالین پیرترین عضو قبیله‌‌ی لایکنتروپ‌ها، مرا به خودم آورد و چرخیدم سمتش. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  6. S.NAJM

...و رگه‌های تیره‌ی دور چشمانم ظاهر شدند. الهاندرو با دیدنم خطرِ نهفته در درونم را باری دیگر احساس کرد و فریاد زد: - نـه آندریا! جلو نیا! با همان حالت قدمی به جلو برداشتم که دوباره ولی این‌بار به نوعی با لحنی مسالمت‌آمیزتر فریاد زد. - لطفاً باعث خون‌وخونریزی نشو. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  7. S.NAJM

...تعقیب شکارِ من بودن، حکم مرگش رو امضا زدن با دست‌های خودش است! به جای این‌که انسان را بگیرم، روی سرِ موجود مزاحم فرود آمدم و با بال سمت راستم، به طرفی پرتش کردم که به شدت با درختی کهن‌ و شوم، برخورد کرد طوری که صدای شکستنِ یکی از دنده‌‌های چپش را به وضوح شنیدم. #اِل_تایلر #سارابهار...
  8. S.NAJM

...که آسمان را احاطه کرده بودند، جهت و جهش می‌گرفتم. چشمم به حرکت موجود زنده‌ای درون جنگل افتاد. موجودی زنده برای شکار! از همین فاصله هم می‌توانستم بوی خونِ تازه‌ی جاری در رگ‌هایش را احساس کنم. با این حس، زبانم را ناخودآگاه روی دندان‌های نیشِ خون‌آشامی‌ام کشیدم. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  9. S.NAJM

...کوچکی بودم همه‌شان جز پدر و مادرم با من بد برخورد می‌کردند، آن هم فقط به‌خاطر ظاهرِ عجیب و قدرت‌هایم که هیچ‌طور شبیه یک خون‌آشام معمولی مثل قبیله‌ام نبوده‌ام. مُدام من را موجودی عجیب‌الخلقه خطاب می‌کردند؛ با لحنی که گویا یک موجود رقت‌انگیزم! تحقیر پشتِ تحقیر. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  10. S.NAJM

...دلایلِ نگفته‌ای که به‌خاطرش این‌جام همینه که تو ان‌قدر قدرتمندی که حتی جنگ با بدترین چیز‌ها برات یه بازیه! نیش‌خند همیشگی‌ام را به خودش و حرفش هدیه دادم. - پس حله جنابِ آلفا! او هم یکی از زیباترین لبخندهای تاریخ را تحویلم داد و گفت: - آلفا نه، رئیس جمهور! #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
بالا