خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ساعت تک رمان

1. S.NAJM

درحال تایپ رمان اِل تایـلر | سارابهار کاربر انجمن تک رمان

...می‌گوید: - یه چیز دیگه این‌که این‌طوری نگاهم نکن لطفاً. به دنبالش قدم برمی‌دارم و می‌پرسم: - چه‌طوری نگاهت نکنم؟ - یه طوری نگاهم میکنی که حس میکنم حکم یه ساندویچ گوشت انسان و وعده غذایی رو برات دارم! با فکر گوشت تازه‌ی انسان، دندان‌های نیشم بالا می‌آیند. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  2. S.NAJM

...کت و شلوار مارکش می‌تکاند، گفت: - تو برای نجات من و مردمم درتلاشی، اون‌وقت من چطور تنهات بذارم؟ چیزی نگفتم و به راه افتادم او هم به دنبالم آمد و پرسید: - داریم کجا میریم؟ لحظه‌ای ایستادم، به طرفش برگشتم و گفتم: - برگرد کول. من بعد از رسیدن به جواب، دوباره میام. #اِل_تایلر #سارابهار...
  3. S.NAJM

...هم برایم سؤال است که چرا این‌کار را کردند و اصلاً از کجا می‌دانستند که من به دنیای انسان‌ها می‌آیم؟ هم‌چون ترکیب جادویی‌ای، سنگین‌ترین بها را برای ساحره‌ای که آن را انجام می‌دهد دارد، مرگ! بعد از آمیختن این دو جادو باهم و اولین استفاده از آن، جادوگر خواهد مُرد! #اِل_تایلر #سارابهار...
  4. S.NAJM

...الآن یه دست بهم بدهکار بودین! حرفش که تمام شد بی‌تفاوت به همه‌شان، دستم را فرو کردم داخل کیسه و شئ‌ای که داخلش قرار داشت را بیرون کشیدم و بیرون آمدن دستم از درون کیسه مساوی شد با نوری سفید که تمام آزمایشگاهشان را در بر گرفت و صدای فریاد کول، بن و هافمن بلند شد. #اِل_تایلر #سارابهار...
  5. S.NAJM

...راهروی باریک می‌گذشتیم حرف‌های کول را به‌خاطر می‌آوردم. کول معتقد بود که این یک طلسم است؛ اما من اثری از جادو در آن‌جا نمی‌دیدم. حتی اگر یک طلسم می‌بود فقط یک احتمال وجود داشت که از دیدِ من پنهان باشد و این احتمال چیزی بود که یک درصد هم نمی‌خواستم به آن فکر کنم. #اِل_تایلر #سارابهار...
  6. S.NAJM

...هستن و خالی از قدرتن، اگه این‌طور می‌بود از ازل بهشون نمی‌گفتن اشرف مخلوقات! پیکی گفت: - اما اون درحال حاضر فقط یه انسان بی دفاع و تنهاست می‌تونیم راحت قربانیش کنیم. رو به پیکی کردم و گفتم: - اون تنهاست درسته اما وقتی هم‌نوعانش وارد دنیامون بشن تنها نمیان. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  7. S.NAJM

...پاسخ به این موضوع بوده. الهاندرو بعد از شنیدن سخنانِ آلکن ل*ب گشود: - هر قبیله‌ای که زودتر اون انسان رو دیده باید قربانیش کنه و نفرینش رو بشکنه، این تنها راهِ عدالت و انصافه. صدای تیموتی از لای‌به‌لای اعضا بلند شد: - آره‌! آره همینه... و ما گرگینه‌ها اول دیدیمش. #اِل_تایلر #سارابهار...
  8. S.NAJM

...آورد توجه‌ام را جلب کرد: - اگه اون یه انسان معمولیه پس چطور دنیای تاریک رو دیده و تونسته واردش بشه؟ سپس صدای یکی دیگر از خون‌آشامان و در پیِ آن صدای چند لایکنتروپ هم بلند شد که مجهولات ذهنشان را بیان می‌کردند. همهمه بیشتر شد و آلکن از همگان خواست ساکت بمانند. #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  9. S.NAJM

...برداشتم و یک نفس سر کشیدم. گرمای شدید آب با طعم چندشش حالم را بهم زد. طوری که می‌خواستم خونِ فاسد بخورم؛ اما این را نه! کول که قیافه‌ی درهمم را دید پرسید: - چرا همیشه از چای خوردن بدت میاد؟ دهانم را کمی کج کردم و گفتم: - چای؟ بهتره اسمش رو بذارین لجن دم کشیده! #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
  10. S.NAJM

...بالا دادم که چیزی بگویم؛ اما دستم را گرفت و از روی تخت بلند شدم و به آرامی و با احترام مرا به دنبال خودش از پله‌ها پایین برد. باهم به میزِ صبحانه رسیده بودیم که چشمم به محتویات روی میز افتاد، رویش همه چیز بود به‌جز خوراکی‌هایی که من می‌خواستم. گوشت و خون تازه! #اِل_تایلر #سارابهار #انجمن_تک_رمان
بالا