خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • تک رمانی‌های عزیز! مفتخرم در همین لحظه اعلام کنم که مشکل انجمن حل شده و پرانرژی‌تر از همیشه، در خدمتتون هستیم 🕶️✨ منتظر سورپرایزهای بهاری تک‌رمان، باشید ❤️

ساعت تک رمان

1. ANLI

شعر اشعار«سیگاری نیم سوخته» | اثر زری کاربر انجمن تک‌رمان

عاقبت تن من به خاک هدیه می‌شود با تو خوب و بد گذشت؛ اما حال من خوب نشد تیرت به بال‌هایم خورد، بال‌هایم شکست من مرده دل‌ام، برایم امید و آرزو مضحک است تو به دل من رحم نکردی، رحم ندارم؛ اما من همانم که بودم #سیگاری_نیم_سوخته #زری #انجمن_تک_رمان
  2. ANLI

بگذار آن قطره اشکی باشم که ز دل‌تنگی از چشمانت می‌چکد بگذار آن نسیمی باشم که گونه‌ی گل‌گونت را به نوازش می‌کشد بگذار به خاطره‌ی شیرین بودنت و خاطره‌ی تلخ نبودنت بیندیشم سوگند می‌خورم روزی، ز نبودنت بمیرم و مانند آب ته نشین شوم #سیگاری_نیم_سوخته #زری #انجمن_تک‌_رمان
  3. ANLI

...کنند باران با ملودی نوازش‌انگیزش، سرود صدایت را تکرار می‌کنند دلم هوای گیسوان فرفری‌ات را کرده است آن هلال مشکی رنگی که باد لای آن می‌پیچید ای کاش دستانت را رها نکرده بودم که بودنت آرزویم نمی‌شد و ای کاش شب‌های تیره و تارم را به نبودنت ترجیح نداده بودم #سیگاری_نیم_سوخته #زری #انجمن_تک_رمان
  4. ANLI

...گذران شده است نه پاییز و نه زمستان، نتوانستند روحم را آرام کنند صدای عشق، مغزم را همانند گیسوبانم پریشان کرده است راست می‌گویند که آدمی بی‌عشق می‌پوسد و می‌میرد من بی‌تو، یک کلمه‌ی نانوشته ماندم من بی‌تو، پوسیدم و مردم. تنها نفس می‌کشم که خود مرگ تدریجی‌ست. #سیگاری_نیم_سوخته #زری #انجمن_تک_رمان
  5. ANLI

...من با خاطره‌هایمان چه کنم؟ خاطره‌هایمان همانند یک نو*شی*دنی تلخ است با فکر کردن به آن‌ها، آتش گداخته‌ای به جانم میفتد. خاطره‌های شیرین‌مان با یاد تو و نبودنت تلخ می‌شود. شاید چشمان تو همانند چشمان من بارانی‌ست. زیرا خیابان سرشار از نم باران چشمان من و توست. #سیگاری_نیم_سوخته #زری #انجمن_تک_رمان
  6. ANLI

...قاصدک‌ها دور تا دورم را احاطه کرده‌اند این‌‌ها از جان من چه می‌خواهند و چه آورده‌اند؟ تا که قاصدها را می‌بینم یاد تو زنده می‌شود در گوشش زمزمه‌وار از حسم نسبت به تو می‌گویم میان انگشتانم تکانی می‌خورد و به سویت می‌آید قاصدک که رسید، یاد من در خاطرت زنده می‌شود؟ #سیگاری_نیم_سوخته #زری...
  7. ANLI

هر قطر‌ه‌ی‌ باران من‌ام که از چشمان تو فرو می‌چکم روز آشنایی با تو، فصل کودکی و عاشقی بود انگشت‌هایم زخم‌آلود و روح خسته‌ام خجسته باد ای کاش گیسوی گل‌ها که در دل خاک آرمیده بودند را با خنجرهایت نچیده بودی، آن‌ها را ز عشق تو کاشته بودم #سیگاری_نیم_سوخته #زری #انجمن_تک_رمان
  8. ANLI

من به دنبال سرودن دو خط شعرم به دنبال اندکی آرامش میان کلمات به سوی غم‌ها، به سوی مرگ یک رویا در هر لحظه نبودت برافروختم از ترس هوسِ عشق تو سوختم من نمی‌دانستم که دلم را به کی باختم ای کاش آرامش برگردد من طلبه‌ی یک مرگم مرگ بدون تو، مرگ برای فردای بی‌تو #سیگاری_نیم_سوخته #زری #انجمن_تک_رمان
  9. ANLI

صدای پای تو در گوشم می‌پیچد رد پای زخم‌های تاول زده روی دلم می‌ماند با تولد هر غنچه از گل، نبودنت را جشن می‌گیرم تیر نگاه غمبارم در افق سرزمینی بی‌گل و گیاه نگاهی خاموش را می‌جویم که با تیر نگاهش به قلبم چنگ زد. که با تیر مژگانش اسیر عشق و غمم کرد. #سیگاری_نیم_سوخته #زری #انجمن_تک_رمان
  10. ANLI

تو مرا به یاد آوری یا به فراموشی بسپاری سخنی یا اعتراضی نیست! اما نفسم، میان کام سنگین سیگارها می‌گیرد در هوایی که نفس می‌کشم قفسی بیش نیست #سیگاری_نیم_سوخته #زری #انجمن_تک_رمان
بالا