خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. BITA

شعر مجموعه اشعار در آسمان این دیار ویرانگی می‌رقصد | محدثه رستگار کاربر انجمن تک رمان

در این آبادی ویران طوفانی از راه رسید وادی این دل خونین اندوه زمستان‌ها کشید بغض‌‌ دیرین نیمه‌شب آخرش نفس‌گاهم را برید کبوتر سعادت پر زد و تا ابد از بام خانه‌ دلم پرید هر آرزویی که در س*ی*نه بود خنجری شد و قلبم را درید #مجموعه_اشعار_در_آسمان_این_دیار_ویرانگی_می‌رقصد #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  2. BITA

شعر مجموعه اشعار در آسمان این دیار ویرانگی می‌رقصد | محدثه رستگار کاربر انجمن تک رمان

...کجای تقدیرم تنها، بی‌وفایی بود گریه‌های خاموشم ز اندوه شیدایی بود هر آرزوی قلب من واقعه‌ی رسوایی بود سرگذشت زیستنم هم‌خانه‌ی تنهایی بود وادی ویران بُطن من روزی پر از زیبایی بود هرچه را دوست داشتم حکمتش در رهایی بود #مجموعه_اشعار_در_آسمان_این_دیار_ویرانگی_می‌رقصد #محدثه_رستگار...
  3. BITA

شعر مجموعه اشعار معرا | محدثه رستگار کاربر انجمن تک رمان

شرح دو جهان، نهفته در سبز_آبی چشمان تو منم آن محرومِ ز دو عالم که دربند است میان دوزخ #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  4. BITA

آواره‌ی عشقت شدم، خانه خ*را*ب کردی مرا غربت‌زده‌ی چشمان توام، جایی مرا پناهی نیست #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  5. BITA

بعد از تو این قلب عاشق، قاتلم گشت تپش‌هایش خنجر شدند به وجودم! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  6. BITA

به خود قول داد‌ه‌ام که فراموش کنم عشق تو را اما ای عشق! یادت باشد هرگز از این دل نروی... #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  7. BITA

قلبم پیش تو و مصلحت جای دیگری‌ست چرا حکمت همیشه دل را نابود می‌کند؟ #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  8. BITA

...سرشار آبشار درد این‌جا جاری‌ست این‌جا شهری‌ست به نام دل‌فگار جنازه‌‌ای اسیر آخرین نفس‌ در این وادی سرد بی‌بهار جنازه کم‌کم جان می‌دهد این شهر برایش گشته د*اغ‌دار به همراه آرزوهایم مُردم آری! کالبد من است این دیار #مجموعه_اشعار_در_آسمان_این_دیار_ویرانگی_می‌رقصد #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  9. BITA

همان شب که بغض مرا از نگاهم خواندی تیر خلاص را زدی و تار و پود مرا سوزاندی #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  10. BITA

آن‌که سنگش می‌زدی هر دم به س*ی*نه عاقبت در دلت شد قصه‌ی بغض دیرینه! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
بالا