خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

ساعت تک رمان

1. BITA

شعر مجموعه اشعار در آسمان این دیار ویرانگی می‌رقصد | محدثه رستگار کاربر انجمن تک رمان

...مخروبه‌ی دل بی‌نوایم که زمانی قصر یک شهزاده بود رفتنش را فقط نگاه کردم التماسی که بدون واژه بود سرزمین دل ز کبریت آشنایان همیشه اسیر در حصار شعله بود زمانی به مسیر منطق و خرد رسیدم که بر عمق احساسم رد هزار گلوله بود #مجموعه_اشعار_در_آسمان_این_دیار_ویرانگی_می‌رقصد #محدثه_رستگار...
  2. BITA

شعر مجموعه اشعار معرا | محدثه رستگار کاربر انجمن تک رمان

همچون سقوط از خوابی شیرین به وقت سحرگاه یکباره از بام سرای قلبت در پرتگاه نبودنت افتادم #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  3. BITA

هر تپش قلب من قصه‌ی عشق تو را روایت می‌کند رویایت شیرین است ولیکن تعبیر شدنش ناممکن! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  4. BITA

دل سپردم به شهزاده‌ قصه‌ی سرزمین‌ دور... آرزوی زندگی در کنار او را با خود می‌برم به گور #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  5. BITA

دل من سوخت در آتش عشقت، در نهایت اما دل تو پروانه‌‌وار رقصید دور شمع چشمان رقیب #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  6. BITA

قلب من پیش تو گرو و غم تو یادگار است نزد من چه بده و بستان تلخی در این قصه جاری‌ست میان دل ما #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  7. BITA

تو آن شعری هستی که بر جگرم آتش شده هرچه می‌خوانمت، بیشتر می‌سوزانی مرا #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  8. BITA

بعد تو دگر هرگز این دل برایم دل نشد خودش پیش من و هستی‌اش با تو برفت! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  9. BITA

رفتی و سال‌ها گذشت از آن‌چه بود میان من و تو دل اما جا مانده تا همیشه در نگاه آخرت! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  10. BITA

از همان لحظه که چشمان تو با دل من بیگانه شد این من، بی‌ تو غریب دو جهان گشت هر دم! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
بالا