خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. BITA

شعر مجموعه اشعار معرا | محدثه رستگار کاربر انجمن تک رمان

شرح دو جهان، نهفته در سبز_آبی چشمان تو منم آن محرومِ ز دو عالم که دربند است میان دوزخ #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  2. BITA

آواره‌ی عشقت شدم، خانه خ*را*ب کردی مرا غربت‌زده‌ی چشمان توام، جایی مرا پناهی نیست #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  3. BITA

بعد از تو این قلب عاشق، قاتلم گشت تپش‌هایش خنجر شدند به وجودم! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  4. BITA

به خود قول داد‌ه‌ام که فراموش کنم عشق تو را اما ای عشق! یادت باشد هرگز از این دل نروی... #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  5. BITA

قلبم پیش تو و مصلحت جای دیگری‌ست چرا حکمت همیشه دل را نابود می‌کند؟ #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  6. BITA

همان شب که بغض مرا از نگاهم خواندی تیر خلاص را زدی و تار و پود مرا سوزاندی #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  7. BITA

آن‌که سنگش می‌زدی هر دم به س*ی*نه عاقبت در دلت شد قصه‌ی بغض دیرینه! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  8. BITA

آن‌که در رویای شیرینش غرق بودم هر شب خودش رویای محبوب دیگری در دل داشت! *تقدیم به اویی که سوزاند مرا از ریشه:") #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  9. BITA

قلبی در س*ی*نه‌ام است که لحظه‌ای آرام ندارد چون دیده که یارش برای یار دیگری جان می‌سپارد #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  10. BITA

خداحافظی‌ تو، سلام‌ غمی بی‌ پایان را به دلم رساند دگر رد نشو از کوچه‌ای که این لیلی جان سپرد در آن *کوچه استعاره از زندگی و سرنوشتِ شخص عاشق درون شعر است. #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
بالا