خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. BITA

شعر مجموعه اشعار معرا | محدثه رستگار کاربر انجمن تک رمان

آبادی قلب من بعد از تو یک ویرانه گشت اویی که جایش گذاشتی، با غمت یک شبه دیوانه گشت #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  2. BITA

می‌نویسم برایت شعرها، می‌چکی روی واژه‌ها تو همان اشک‌های پنهان خلوت پُر درد منی #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  3. BITA

بغض رفتنت تا ابد در گلویم حاکم است نیستی اما بر قلمرو دلم فرمانروایی می‌کنی #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  4. BITA

به‌جای این‌که تو باشی و سر بگذاری بر شانه‌ام خیالت با من قدم می‌زند در کاشانه‌ام #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  5. BITA

آن‌چه چشمان من میان تو و دیگری دید خنجری شد و رگ احساسم را بی‌رحمانه درید! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  6. BITA

ببین با یک کلام «نمی‌خواهمت» گفتن... چگونه در دم گشتی قاتل تمام هستی‌ام! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  7. BITA

به تو گفتم خداحافظ اما قلبم در دیارت جا ماند بعد تو عمرم پوچ گشته در این س*ی*نه‌ی خالی‌ام #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  8. BITA

آن‌که گشته تمام این جان و تنم افسوس که هر دم است در پی آزردنم #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  9. BITA

فانوس عشقت در شهر ویرانه‌ دل من خاموش نمی‌شود همچو بغض دیرینه‌‌ در گلو که هرگز فراموش نمی‌شود #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
  10. BITA

نامه‌ها نوشتم و حتی یک جواب ندادی به قلب عاشقم گویی در غیابم، کفتر دل را سپردی به دستان رقیب! #مجموعه_اشعار_معرا #محدثه_رستگار #انجمن_تک_رمان
بالا