ساعت تک رمان

1. MASIHA

دلنوشته دلنوشته لیلی‌ به‌ من بگو آسمان | محمد یاسین نصرتی کاربر انجمن تک رمان

شاه اشک می‌ریخت و ابر از درد و اندوه او باران خروشان را به زمین هدیه می‌داد‌‌‌... باران، محنت درون کالبد خود را حاکم زمین می‌کرد... #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  2. MASIHA

از دوری تو دلم در س*ی*نه سوخته، جانی ندارم که بازهم همچون خورشید در آسمان زندگی‌ام بتابم.... همه له‌له می‌زنند ببینند این خورشید تابان را اما چه بود جز گوی سیاه که روز به روز تیره تر می‌شد؟! #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  3. MASIHA

گناه! چه کلمه مظلومی... این دل ستم دیده به امید این عشق نافرجام جان داده است بی گناهم، من فقط عاشق لیلی آسمان شدم. #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  4. MASIHA

چشمانم خیس می‌شوند آن‌گاه که خیال چشمان تو دریای حسرت را به ساحل قلبم غنیمت می‌دهد... روشنایی چهره تو من را بیش از پیش م*ست می‌کند... به من بگو چه گناهی کرده‌ام که دلباخته ماه‌ترینِ ماه شدم؟! #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  5. MASIHA

باید از چه کسی بپرسم که چرا من، که چرا شاه آسمان باید عاشق دختر آفتاب شود آن هم با این عشق ناممکن؟! آن هم با این درد بی‌درمان؟! #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
  6. MASIHA

ای بانوی زیباروی من، تو را به آن گیسوان زرینت قسم می‌دهم به من نگاه کن به چشمان من نگاه کن عالم درون چشمان مرا ببین که از دیدن تو، در آن ضیافت بپاست... به ل*ب‌هایم بنگر که از دیدن تو لبخند می‌زنند. #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_رمان_نویسی_تک_رمان #شاهیاس
  7. MASIHA

...محمد یاسین نصرتی(شاهیاس) ژانر: عاشقانه مقدمه: به آسمان که خیره می‌شوم، غم می‌بینم، درد می‌بینم. تاریکی همه جا را فرا گرفته؛ امید مانند جانی بی جان دلسوخته؛ اما قلب من هنوز عاشق تو است. عاشق لبخند تو، عاشق چَشمان تو لیلی آسمانم. #لیلی_به_من_بگو_آسمان #محمد_یاسین_نصرتی #انجمن_تک_رمان #شاهیاس
بالا