خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

دلنوشته مجموعه دلنوشته زخم های پنهان | علی برادر خدام خسروشاهی نویسنده انجمن تک رمان

...نشان‌دهنده‌ی آن عشق بزرگ باشد، که در دل ما زنده است. و من با هر بوی تو، به یاد می‌آورم که عشق واقعی هرگز فراموش نمی‌شود. عطر تو در هوا باقی مانده است، و من همچنان در جستجوی تو هستم؛ در این دنیای پر از تنهایی، عطر تو تنها امید من است. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان #انجمن_تک_رمان
  2. علی خسروشاهی

دلنوشته مجموعه دلنوشته زخم های پنهان | علی برادر خدام خسروشاهی نویسنده انجمن تک رمان

...گنجینه‌ای است، که هیچ‌گاه از بین نمی‌رود، و تا زمانی که نفس می‌کشم، این قصه را برای همیشه در دل خواهم داشت. قصه‌ای بدون پایان، پر از عشق و درد، که حتی در جدایی نیز زیباست، زیرا نشان‌دهنده‌ی آنچه بودیم، و آنچه هرگز فراموش نخواهیم کرد. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان...
  3. علی خسروشاهی

...چشمان خیس من، شاهدی بر این جدایی است، و من تنها در آینه‌ایستاده‌ام، با خاطراتی که هرگز فراموش نخواهند شد. شاید روزی دوباره ببینمت، شاید روزی دوباره لبخندت را ببینم، اما تا آن روز، چشمان خیس من گواهی بر عشق بی‌پایان ما خواهد بود. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان #انجمن_تک_رمان
  4. علی خسروشاهی

...فکر می‌کنم. آیا آنجا، در دوردست‌ها، تو هم به یاد من هستی؟ یا زمان تمام شده است؟ شاید روزی دوباره همدیگر را ببینیم، و با یک ب*وسه، تمام حسرت‌ها را جبران کنیم. تا آن روز، من با این حسرت زندگی می‌کنم، و در دل، امیدی دارم به بازگشت تو. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان #انجمن_تک_رمان
  5. علی خسروشاهی

...فکر می‌کنی؟ یا تنها من هستم که در این دلتنگی‌های بی‌پایان غرق شده‌ام؟ شاید روزی دوباره همدیگر را ببینیم، و این دلتنگی‌ها، به یادگاری از عشق عمیق ما تبدیل شوند. تا آن روز، من با این احساس زندگی می‌کنم، و در دل، امیدی دارم به بازگشت تو. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان #انجمن_تک_رمان
  6. علی خسروشاهی

...روزی، این دردها به یادگاری تبدیل شوند، و ما با هم، در آ*غ*و*ش عشق، به زندگی ادامه دهیم. زخم‌های تازه، شاید نشانه‌ای از عشق عمیق‌تر باشند. و من همچنان به جستجوی تو ادامه می‌دهم، تا روزی که این زخم‌ها، به یادگارهای زیبای عشق تبدیل شوند. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان #انجمن_تک_رمان
  7. علی خسروشاهی

...اما هنوز امید دارم، که شاید روزی در میان این شلوغی‌ها، چشمانت را دوباره ببینم. و در آ*غ*و*ش تو، تمام این دردها را فراموش کنم. جستجوی تو، هر روز ادامه دارد. تا زمانی که دوباره در کنار هم باشیم، و این جدایی را به خاطره‌ای دور تبدیل کنیم. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان...
  8. علی خسروشاهی

...را در دل خود زنده کنم. اما اکنون، فقط با یاد تو زندگی می‌کنم، و به روزهای خوبمان فکر می‌کنم... و در این سکوت شبانه، به یاد تو و آن روزهای خوب، آواز غمگین عشق را می‌خوانم، و امیدوارم که روزی، بتوانم دوباره زندگی را با عشق تجربه کنم... #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان...
  9. علی خسروشاهی

...و عشق. شاید بتوانم یاد تو را، به جای غم، به شادی تبدیل کنم. اما اکنون، تنها با خالی بودن خانه، و یاد تو زندگی می‌کنم... و در این سکوت شبانه، به یاد تو، آواز غمگین عشق را می‌خوانم، و امیدوارم که روزی، این خانه دوباره زنده شود... #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان #انجمن_تک_رمان
  10. علی خسروشاهی

...خواهم ماند؟ شاید روزی، در جایی دور از این غم‌ها، دوباره همدیگر را ببینیم. شاید عشق ما، به رغم تمام جدایی‌ها، هنوز هم زنده باشد. اما اکنون، تنها با غم‌های بی‌پایان زندگی می‌کنم، و در دل شب، به یاد تو، آواز غمگین عشق را می‌خوانم... #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #زخم_های_پنهان #انجمن_تک_رمان
بالا