خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. .Sarina.

کتاب در حال تایپ کتاب زندگی‌ات را ۸۰/۲۰ کن | دیمون زاهاریادس

...تشویق‌تان می‌کنم تا بعضی از آن‌ها را ترک کنید. ترفند ل*ذت بردن از فعالیت‌های مورد علاقه‌تان به طور کامل این است؛ که زمان کافی به آن‌ها اختصاص دهید و روی تعداد کمی از آن‌ها تمرکز کنید و بقیه را حذف کنید. به عبارت دیگر قانون ۸۰٫۲۰ را به کار ببرید. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  2. .Sarina.

...تا بیش از حد به خودتان فشار نیاورید و اگر زمان اجازه دهد، در آینده سومین سرگرمی را هم اضافه کنید. با ترکیب سرگرمی‌هایتان با اهداف، بدون افزایش زمان سپری شده برای پیگیری نتایج آن‌ها را افزایش خواهید داد. به همین دلیل است که اصل پارتو اهمیت دارد. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  3. .Sarina.

...در مورد گیتار زدن، آشپزی، باغبانی و حل جدول کلمات‌متقاطع چطور؟ این‌ها را می‌توانید به تنهایی انجام دهید. اگر یکی از سرگرمی‌هایتان به افراد دیگر نیاز داشته باشد، مشکلی نیست؛ اما اگر یکی از آن‌ها این‌طور است، مطمئن شوید که سرگرمی دیگر این‌گونه نیست. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا...
  4. .Sarina.

...ساعت در روز تلویزیون تماشا کنید. نکته این است که از قانون ۸۰٫۲۰ برای آزاد کردن زمان استفاده کنید تا بتوانید یک دو سرگرمی را دنبال کنید. حاضرم شرط ببندم که برای بسیاری از مجموعه‌های تلویزیونی که از آن‌ها صرف نظر کرده‌اید، خیلی کم دلتنگ خواهید شد. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا...
  5. .Sarina.

...اگر برای پیدا کردن سرگرمی‌ای که آن را دنبال کنید مشکل دارید یا برای دنبال کردن یک سرگرمی وقت ندارید یا به دلیل سرگرمی‌های بی‌شمار احساس غرق شدن می‌کنید. شما را به استفاده از قانون ۸۰٫۲۰ تشویق می‌کنم. در ادامه چگونگی استفاده از آن آورده شده است. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  6. .Sarina.

...تهیه کنید کاهش میدهد که به نوبه خود تصمیم گیری های مربوط به آنچه میخورید را آسان تر خواهد کرد. اگر مایل باشید بسیاری از موارد کم اهمیت و غیر ضروری را حذف کنید مجبور نیستید وقت زیادی را صرف آشپزی کنید. اصل پارتو کمک ارزشمندی به این هدف است. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  7. .Sarina.

...کار، بدون این‌که بر نتیجه تاثیر زیادی گذاشته باشید، در زمان صرفه جویی خواهید کرد. خیلی دقیق بودن می‌تواند باعث نتایج معکوس شود و زمانی که انگیزه‌ای برای ادامه دادن ندارید، شما را وادار کند که تسلیم شوید. در این مواقع بر طی کردن ۸۰ راه تمرکز کنید. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  8. .Sarina.

...امشب خوشمزه خواهد بود. تنها تفاوت این است؛ که مجبور نخواهید بود فردا شب برای آماده کردن آن وقت بگذارید. ایده‌ی این بخش این است؛ که زمان کم‌تری را در آشپزخانه سپری کنید و با این وجود باز هم با غذاهایی که آماده می کنید ، احساس رضایت داشته باشید. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  9. .Sarina.

...آن زمان را برای مطالعه، نوشتن یا ل*ذت بردن از سایر فعالیت‌های مربوط به اوقات فراغت صرف کنم. به این منظور، هر زمان که آشپزی می‌کنم؛ از قانون ۸۰٫۲۰ استفاده می‌کنم. اگر می‌خواهید زمان کم‌تری را در آشپزخانه سپری کنید، تاکتیک‌های زیر را توصیه می‌کنم. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  10. .Sarina.

...مورد تبدیل شدن به یک انسان حداقل خواه نیست؛ بلکه در مورد حفظ یک فضای زندگی پاکیزه در کسری از زمانی که اگر تفکر متداول را نگه می‌داشتید صرف می‌کردید است. قانون ۸۰٫۲۰ یک اهرم است که اثر بخشی شما را در جهت رسیدن به هدف با حداقل اقدامات حداکثر می‌کند. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
بالا