خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

دست‌ نوشته‌های اشک | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان

...است زندگی من. شاید این‌بار هم با همین عشق، تو را دوست داشته باشم. با این حال نمی‌توانم دیگر تو را فراموش کنم. شاید اگر تو نبودی امروز همه‌ی دنیا را از دست می‌دادم. شاید اگر در کنارم نبودی تمام دنیا را از دست می‌دادم. و این است زندگی من. #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک #انجمن_تک_رمان
  2. علی خسروشاهی

دست‌ نوشته‌های اشک | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان

...هم بودیم و به‌هم عشق می‌ورزیدیم یاد روزهایی که باهم بودیم و با هم می‌خندیدیم و از یکدیگر درس زندگی و عشق می‌آموختیم! یاد روزهایی که باهم بودیم و باهم شاد بودیم و همدیگر را دوست می‌داشتیم و باهم می‌خندیدیم یاد روزهایی که قابل برگشت نیستند! #علی_برادر_خدام_خسروشاهی #دست_نوشته_های_اشک...
  3. علی خسروشاهی

کامل شده به وقت عاشقی | علی برادر خدام خسروشاهی و venis کاربر انجمن تک رمان

وقتی که عشق می‌آمد مرا با یاد آن زیبا چون تازه گلبرگی به دنبالش، به دنبالش در آغوشش نشستم با ل*ب خاموش و گریانم کز دور ب*و*سیدم بسی ل*ب‌های بی خالش پایان #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  4. علی خسروشاهی

من این خیابان را دوست دارم چون تک‌تک خاطره‌هایش با توست تمام خاطراتم با تو تمام می‌شود نباشی چه کنم؟ در هوای بارانی چترم را روی سر چه کسی باز کنم؟ در هوای دونفره پاییزی با چه کسی باز در این خیابان، خاطره‌ی تازه‌ای آغاز کنم؟ #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  5. علی خسروشاهی

این منم که هر نفس با عشق تو اشک شوق بر دیده‌ام افشانده‌ام من که می‌سوزم ز مهر روی تو دلم بر شمع عشقت بسوخت تا که با عشقت مرا پروانه سازد #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  6. علی خسروشاهی

یار عاشق پیشه‌ام من برای عشق تو جان داده‌ام من که از عشقت تو را دل داده‌ام من که در راه تو جان داده‌ام من تو را دوست داشته‌ام #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  7. علی خسروشاهی

عشقت مثل نور است در تاریکی که زندگی مرا روشن کرد و چون عشق را در وجودم یافتم، عشق را در وجودم حس کردم با تمام وجود احساس کردم که به عشق تو به این دنیا آمده‌ام و زندگی من سرشار از عشق تو است. #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  8. علی خسروشاهی

عشق به هر دلی راه دارد عشق همان است که در دل جاری‌ست عشق همان است که در جان جاری است و عشق همان است که در س*ی*نه جاری‌ست #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  9. علی خسروشاهی

جانان من، دلبر من، بدان تو همانی که در این قلب منی من که از عشق تو دیوانه‌تر و خسته‌ترم ننالم که به عشقت چو تو را دیده‌ام #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  10. علی خسروشاهی

من عشق تو را در قلبم کاشتم و تو مرا به عشق خودت آراستی! تو عشق مرا در قلبت کاشتی! تو تمام قلبت را به من بخشیدی تو تمام عشقت را به من بخشیدی من هم تمام وجودم را به تو خواهم بخشید! #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
بالا