Usage for hash tag: فروغ_فرخزاد

ساعت تک رمان

1. Ghasam.H

همگانی ★شب هـــای محــــال★

میشنیدم نیمه شب در خواب های های گریه‌هایش را در صدایم گوش می‌کردم درد سیال صدایش را شرمگین می‌خواندمش بر خویش از چه رو بیهوده گریانی در میان گریه می‌نالید دوستش دارم! نمیدانی؟ #فروغ_فرخزاد
  2. .SARISA.

اشعار فروغ فرخزاد♡

محو شد در جنگل انبوه تاریکی چون رگ نوری طنین آشنای من قطره اشکی هم نیفشاند آسمان تار از نگاه خسته ابری به پای من من گل پژمرده‌ای هستم چشم‌هایم چشمه خشک کویر غم تشنه یک ب*وسه خورشید تشنه یک قطره شبنم. #فروغ_فرخزاد
  3. .SARISA.

اشعار فروغ فرخزاد♡

آسان‌تر نگاهم کن ، من تا عشق بیشتر نخواندم #فروغ_فرخزاد
  4. .SARISA.

اشعار فروغ فرخزاد♡

وقتی که زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم #فروغ_فرخزاد
  5. .SARISA.

اشعار فروغ فرخزاد♡

آرزویی است مرا در دل که روان سوزد و جان کاهد هر دم آن مرد هوسران را با غم و اشک و فغان خواهد بخدا در دل و جانم نيست هيچ جز حسرت ديدارش سوختم از غم و کی باشد غم من مايه آزارش #فروغ_فرخزاد
  6. .SARISA.

اشعار فروغ فرخزاد♡

ناگهان در خانه می‌پیچد صدای در سوی در گویی ز شادی می‌گشایم پر اوست، آری، اوست آه ای شهزاده، ای محبوب رویایی نیمه شبها خواب می‌دیدم که می‌آیی #فروغ_فرخزاد
  7. .SARISA.

اشعار فروغ فرخزاد♡

من از تو میمردم اما تو زندگانی من بودی ... تو با من می‌رفتی تو در من می‌خواندی وقتی که من خیابان‌ها را، بی هیچ مقصدی می‌پیمودم تو با من میرفتی تو در من میخواندی... #فروغ_فرخزاد
  8. .SARISA.

همگانی شعر و متن

چه میشود کرد ؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد ؟ همین است که هست #فروغ_فرخزاد
بالا