Usage for hash tag: یه_روز_که

ساعت تک رمان

1. Saba.N

کامل شده یه روز که.... | اثر جدید صبا نصیری، دلنویس و نویسنده‌ی انجمن تک رمان @Saba.N

#یه_روز_که... #پست۸ تو نمی‌دونی من چقدر دوستت دارم و من نمی‌تونم که بگم چقدر دوستت دارم. و دقیقا بد ماجرا همین‌جاست. و دقیقا همین مسئله داره مغز و روح و تنم رو عین خوره می‌خوره. تو میگی دوستم داری، و من سکوت میکنم. پشت سکوتم پر از حرفه و نمی‌تونم دم بزنم! مجبورم به سکوت، محکمومم به صبر... اما...
  2. Saba.N

کامل شده یه روز که.... | اثر جدید صبا نصیری، دلنویس و نویسنده‌ی انجمن تک رمان @Saba.N

#یه_روز_که... #پست۷ جورِ ناجوری، زیادی قشنگی و من طاقتِ این‌که صبوری کنم رو ندارم و حتی اگه نخوام هم، حواسم پرتِ چشم‌های زیادی خوشگلت میشه. واسه همینه که دلم می‌خواد یه روز که با همدیگه زدیم تو دلِ جنگل، از خود بی‌‌خود بشیم! انقدری سرخوش که مثل دیوونه‌ها تا ساعت‌ها بخندیم. انقدری که زیرِ نم...
  3. Saba.N

...که تو، جوابِ دوستت دارمی که گفتم رو با ب*وسه پس بدی و یه روز که من بدون فکر به دغدغه‌ها و شلوغی‌های امروز و فردا، بدون فکر به این‌که شبه یا روز، درسته یا غلط، از هر خیال و هَم و غم و حرفی، توی کوره‌ی تنِ تو، عر*یان بشم. #صبا_نصیری_نویسنده #انجمن_تک_رمان #یه_روز_که #دلنوشته_یه_روز_که #صبا_نوشت|
  4. Saba.N

...آبی! یه روز که ل*ب ساحل، به جای غروب و دریا، از تو کام می‌گیرم، از ل*ب‌هات، از چشم‌هات، از موهات! یه روز که من پیشتم، تو پیشمی، می‌خندم و می‌خندیم و ساحل پُر میشه از صدای خنده‌هامون! یه روز که من دستات رو تا ابد توی دست‌هام دارم و... تو قلبِ من رو! #یه_روز_که... #انجمن_تک_رمان #صبا_نصیری...
  5. Saba.N

...رو تشنه می‌کنه؛ اما قول میدم یه روز که نشستیم چِفتِ هم، یه روز که بدون ترس و دلهره‌ی بعد و قبلش دستات رو لای انگشت‌هام قفل کردم، بهت میگم که چقدر دوستت داشتم و چقدر نشون ندادم! اون روز، قدرِ تمومِ ندیدن‌ها و نگفتن‌های اجباری، می‌بوسمت. #صبا_نصیری #صبا_نوشت #یه_روز_که #دلنوشته #انجمن_تک_رمان
بالا