Usage for hash tag: یه_روز_که

ساعت تک رمان

1. Saba.N

متروکه نقد خودمونی شعر و دلنوشته | سری اول

...که نقد و نگاه زیباتو دارم❤ همیشه ادبی نوشتم یا سبک عامیانه اما باز در چهارچوب استعاره و ارایه ها... این سبک... مختص به خودمه. قدیم‌ترها نوشته بودم اما هرگز منتشر یا پخششون نکرده بودم. ولی خب این دلنوشته و دلنوشته #یه_روز_که رو به این سبک پخش کردم. خوشحالم که بازخورد مثبت خورده❤ یک دنیا ممنون❤
  2. Saba.N

کامل شده یه روز که.... | اثر جدید صبا نصیری، دلنویس و نویسنده‌ی انجمن تک رمان @Saba.N

...شاید باورت نشه؛ ولی اگه تو عاشقی، من عاشق‌ترم و اگه بی‌طاقتی، من بی‌طاقت‌تر.... نمی‌دونم این فاصله کِی قراره از بینمون بره کنار؛ ولی #یه_روز_که این دوری‌ها تموم بشه، تا خود صبح می‌بوسمت! می‌خوام که تا خود صبح باهات حرف بزنم و بگم که چقدر این روزها اذیت شدم. چقدر چشم به راه بودم و عاشق، ولی...
  3. Saba.N

کامل شده یه روز که.... | اثر جدید صبا نصیری، دلنویس و نویسنده‌ی انجمن تک رمان @Saba.N

#یه_روز_که #پست۱۶ حسودی می‌کنم. به هر کسی که صبح‌ها وقتی از خواب بلند میشی، صدای دورگه‌‌ات رو می‌شنوه و چشم‌های خمارت رو می‌بینه. حسودی می‌کنم. به هر کسی که موهای بهم ریخته‌ی اول صبحت رو می‌بینه و می‌تونه بهت صبح بخیر بگه! به دوستات، به خانواده‌ت، به آشناهات حسودیم میشه. اون‌ها خیلی راحت...
  4. Saba.N

#پست_۱۵ #یه_روز_که یعنی کِی قراره برسه روزی که من روی پنجه‌های پام بلند میشم تا یقه‌ی لعنتیِ پیرهنت رو درست کنم؟ برات کراوات ببندم و به بهانه‌ی کراوات بستن، نفسم رو فوت کنم زیر گردنت؛ قلقلکت بیاد و من تا می‌تونم بخندم بهت! یعنی کِی قراره برسه روزی که سرِ این‌که تو فوتبال ببینی یا من سریال، با...
  5. Saba.N

#پست۱۴ #یه_روز_که من، همین‌جوریش هم بخاطر نویسنده بودنم یه نَمه تخته‌‌ام کم بود و هست. دوست داشتنِ توام اومد و همون یکی دو تا تخته‌ای که بود رو از من گرفت! جوری که الان یه عاشقِ دیوونه‌‌ام که دلم دیوونه‌بازی می‌خواد. من میگم دیوونه بازی؛ ولی تو بخون: «دلم دیدنِ خنده‌هات رو می‌خواد!» خنده‌هایی که...
  6. Saba.N

...کنم به شب‌هایی که قراره توی ب*غ*ل گرم تو، صبح بشن:) به ب*وسه‌های گاه و بی‌گاهت... به ب*غ*ل‌های امن و محکمت... فقط یه خُرده دیگه صبر کن؛ فقط یه خُرده با این سکوت و لجبازیم مدارا کن؛ قول میدم اون روزی که قراره تا ابد و یک روز بهت «بله» بگم، تا آخرش رو قشنگ می‌چینه! #صبا_نوشت #انجمن_تک_رمان #یه_روز_که
  7. Saba.N

#پست۱۲ #یه_روز_که... دوست داشتنت جوری ریشه انداخته توی من که یهو به خودم میام و می‌بینم حدودا دو سه ساعتی گذشته و من خیره‌ی یه دیوارِ سفید و خالی‌ام! البته شاید به ظاهر خالی؛ ولی از درون و لابه‌لای فکرهام، کاملا رنگی رنگی و زنده! داشتم فکر می‌کردم یه روز که از قضا روزِ تولدت باشه، برات سرخِ سرخ...
  8. Saba.N

#پست۱۱ #یه_روز_که... ندیدنت، ب*غ*ل نکردنت، نخوابیدن کنارت، نبوسیدنت و خیلی چیزهای دیگه اذیتم می‌کنه؛ ولی این‌که هیچ تلاشی برای درک کردنم، برای به دست آوردنم، برای رسیدن بهم نمی‌کنی، بیشتر اذیتم می‌کنه! این‌که من رو مقصر می‌دونی در صورتی که من، بی‌تقصیرترینم، بدتر اذیتم می‌‌کنه. سهم من از دوست...
  9. Saba.N

#یه_روز_که... #پست۱۰ نشون نمیدم که چقدر محتاجِ حرف زدنِ با توام؛ ولی خواهشاً تو بدون! بدون که از محتاج هم، محتاج‌ترم. دلم می‌خواد صبح تا شب و شب تا صبح باهات حرف بزنم. حالا این حرف زدن، توی چت هم باشه قبول؛ ولی اگر رو در رو باشه، چه بهتر! نشون نمیدم که چقدر دوستت دارم، نمیگم که چقدر می‌خوامت؛...
  10. Saba.N

#یه_روز_که... #پست۹ عصبانی‌ام! از دست تویی عصبانی‌ام که ادعات میشه دوستم داری؛ اما درک نمی‌کنی منو! نمی‌فهمی منی رو که دارم برای دیدنت، بوسیدنت، رسیدن بهت و لمس کردنت بال بال می‌زنم. از دست تویی که سعی نمی‌کنی قفل زبونم رو بشکنی تا منم بگم که چقدر دوستت دارم! پرده‌هارو کنار نمی‌زنی، دیوار...
بالا