Usage for hash tag: پارت50

ساعت تک رمان

1. .zeynab.

کامل شده رمان مستعمره | امـیر والا؏ کاربر انجمن تک رمان

#پارت50 پر از التماس، با چشم هایم عماد را بدرقه می‌کنم؛ شاید منصرف شود! اما حتی برای یک لحظه هم به چشم هایم نگاه نمی‌کند و می‌رود. نمی‌دانم به کجا...اما رفت! گلاب خاتون، با لبخند مادرانه که چین و چروک های زیر چشمش را نمایان تر می‌کرد، به طرفم می‌اید. نگاهم روی شومیز طوسی و دامن همرنگش می‌نشیند...
  2. .zeynab.

کامل شده رمان کوتاه سناريوی جایگزین | امـیر والا؏ کاربر انجمن تک رمان

#پارت50 سَر درد دارم و گلویم خشک خشک است! دَست راستم خشک شده و احساس سنگینی دارد. اهسته بین پلک‌هایم را باز می‌کنم. لوستر کریستالی اویز و سقف کاذب با طرح هندسی و به رنگ سفید. به سختی سَرم را به طرف راستم خم می‌کنم و با دیدن صح*نه‌ی مقابلم اهسته اهسته اخم‌هایم در هم می‌رود. پسر بچه‌ای با چهره‌ای...
  3. .zeynab.

کامل شده رمان موقعیت صفر | زینب گرگین کاربر انجمن تک رمان

#پارت50 تقریبا ساعت از دوازده شب گذشته. خسته از انجام دستورات هانا دستی به پیشانی ام می کشم. این دختر دو روزه مرا پیر کرده! از ان تازه به دوران رسیده های عقده ایست که خود را از همه بالاتر می بینند. وارد ردیف اتاقم می شوم که ناگهان با کشیده شدن دستم با سر در اتاق حامی تلو می خورم. به سختی با...
  4. Saba.N

کامل شده رمان واژگون | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

هُوالحق! #پارت50 #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
بالا