ساعت تک رمان

1. الهه کریمی

کامل شده اِلف‌ها در باد نمی‌رقصند | الهه‌ کریمی

...ماهیت اصلیم، باید مثل یک الف زندگی کنم، خصوصا الآن که ملکه‌ام. من هم از الآن تا همیشه هرکاری که بدونم به الف‌ها و جنگلم آسیب می‌زنه رو انجام نمی‌دم، حتی اگه اون کار ازدواج کردن با شخص مورد علاقه‌ام باشه، چون یاد گرفتم الف‌ها در باد نمی‌رقصند. #الف‌ها_در_باد_نمی‌رقصند #الهه_کریمی‌ #انجمن_تک_رمان
  2. الهه کریمی

...دروغینه؛ اما متوجه شدم تو واقعا یک الف‌زاده‌ی اصیلی. برای همین هم الان دوتا بال روی کمرت در آوردی. تمام الف‌ها از سن هفده‌سالگی به بعد قدرتاشون خودش رو نشون میده. قدرت تو هم پرواز کردنه. البته مطمئنا قدرت‌های دیگه‌ای هم داری که بعدا متوجه‌ میشی. #الف‌ها_در_باد_نمی‌رقصند #الهه_کریمی‌...
  3. الهه کریمی

...رفتن؛ اما من هم‌چنان توی هوا معلق بودم، با ترس به پشت سرم نگاه کردم که با دیدن دوتا بالِ آبی بزرگ به کمرم، قلبم نزدیک بود از حرکت بایسته. د*ه*ان باز کردم تا بخوام جیغ بکشم؛ اما با دیدنِ صورتِ مادرم که همه دورش جمع شده بودن بی‌هوش افتادم روی زمین. #الف‌ها_در_باد_نمی‌رقصند #الهه_کریمی‌...
  4. الهه کریمی

...یاد دادین فرشته‌ها بدون بال هم می‌تونن وجود داشته باشن. خیلی ازتون ممنونم. آدری دستام رو لمس کرد و با بغض گفت: - من این کار رو واسه عزیزترین اشخاص زندگیم انجام دادم. پس بابتش ازم ممنون نباش، من وظیفه‌ام بود برادرم ادوارد و پسرش رو درمان کنم. #الف‌ها_در_باد_نمی‌رقصند #الهه_کریمی #انجمن_تک_رمان
  5. الهه کریمی

...معلوم نیست توی دل سمنتا چه کینه‌ایه که این کار رو کرد؛ ولی من دست از سرش برنمی‌دارم. هیچ‌کس هم نباید الان خبردار بشه رمی و پدرش زنده‌ان، تا وقتی که ابیگل برگرده و درمانشون کنیم. باید رمی و ادوارد بعد از درمان واسه‌ی همیشه از این شهر برن. #الف‌ها_در_باد_نمی‌رقصند #الهه_کریمی‌ #انجمن_تک‌_رمان
بالا