Usage for hash tag: پارت22

ساعت تک رمان

1. .zeynab.

کامل شده رمان مستعمره | امـیر والا؏ کاربر انجمن تک رمان

#پارت22 دستی به دامن خوش دوخت طوسی می‌کشم و با صاف کردن گلویم، به عمادی که منتظر وارسی ام می‌کند خیره می‌شوم: - نگفتی کیه؟ یک تای ابرویش بالا می‌پرد و دستش به طرف شال مشکی می‌اید و ان را جلو تر می‌کشد: - چرا انقدر کنجکاوی!؟ یه راه پله بری پایین خودت می‌بینیش. فقط دیگه تکرار نکنم، سنگین باش! از...
  2. .zeynab.

کامل شده رمان کوتاه سناريوی جایگزین | امـیر والا؏ کاربر انجمن تک رمان

#پارت22 #سناریوی_جایگزین #امیروالا #انجمن_تک_رمان
  3. .zeynab.

کامل شده رمان موقعیت صفر | زینب گرگین کاربر انجمن تک رمان

#پارت22 باور کنید، یک سر سوزن هم برایم ارزش ندارد که مانند شیر زخمی با من در افتاده! دلم، انگار که یک لیوان بزرگ اب یخ تگری خورده است؛ همین قدر خنک. - واقعا این چه کار احمقانه‌ای بود؟ برای مهرادی که پشت میز بیلیارد قرار گرفته چشم در کاسه می‌چرخانم و روی میز می‌نشینم، مهراد هم که اصلا خر کیست؟...
  4. Saba.N

کامل شده رمان واژگون | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

هُوالحق! #پارت22 #واژگون #صبا_نصیری #انجمن_تک_رمان *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
  5. .zeynab.

کامل شده در حاکمیت شیطان |𝒁𝒆𝒚𝒏𝒂𝒃 کاربر انجمن تک رمان

#شهرزاد اینا دیگه شورش رو در اوردن، دختر 16ساله رو از زندگی محروم کردن، خدا میدونه با چه دوز و کلکی خانوادش رو ازش جدا کردن، بعد اوردن ازش بیگاری کشیدن، ســـــه روزم بهش غذا ندادن !شاید تا حدودی از خان داداش انتظار می رفت ولی یه درصدم فکر نمی کردم شایراد همچین ظلمی در حق یه انسان بکنه.دلم می...
  6. miladsardari

کامل شده داستان کوتاه زندگی تا اطلاع ثانوی قطع می‌باشد|میلادسرداری کاربر تک رمان

#پارت22 همسر و پسرش نزدیک آمدند و بعد از یک چاق سلام تیِ گرم من را به امان شعبان گذاشتند و رفتن. از نگاه های ترحم آمیز همسر شعبان که بر روی اجزای صورتم می‌چرخید و اخمی که به صورت انداخته و دندانی که روی ل*بش می‌فشرد و «الهی دستت بشکنه» ای که گفت، فهمیدم اوضایم حسابی داغان است. علی‌رضا اما تا...
بالا