Usage for hash tag: لبخند_فرشته

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

دلنوشته لبخند فرشته | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان

عشق نماد توست تو را در میان شعر هایم جستجو میکنم در میان هر واژه ، در هر جمله من تورا می‌بینم و می‌دانم که تو بهترین عشق هستی … دوستت دارم … #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  2. علی خسروشاهی

زیباییت قابل وصف نیست . آن قدر که همه چیز در زیبایی ات خلاصه می‌شود . لبخندت را چال گونه نیست ! حتی اگر چال گونه به ظاهر زیبا باشد . با هر لبخندت زندگی را آغاز میکنم ! زندگی زیباست با تو عاشقانه است زندگی با تو #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  3. علی خسروشاهی

فرشته جان فرشته جان دلیل عشق و جانم قبله جانم مرا حضرت جانان چه می‌دانی کمال عشق و ایمان را به جان و دل به عشق سر و جان در پای جانانم فدا می‌سازم همه جان و تن و قلب و زندگی ام را #علی_خسروشاهی #لبخند_فرشته #انجمن_تک_رمان
  4. علی خسروشاهی

فرشته جان فرشته جان دلیل عشق و جانم من تو را در خودم می‌بینم به تمام وجود تو عشق می‌ورزم و با تو احساس خوشبختی می‌کنم و تو را عاشقانه دوست دارم #علی_خسروشاهی #لبخند_فرشته #انجمن_تک_رمان
  5. علی خسروشاهی

لبخندت فرشته جان دیدی با ما چه کرد؟ با ما چه کردی که از غم‌ها گذشتیم و همه چیز شاد گشت با ما چه کردی که باهم همصدا شدیم با ما چه کردی که در زندگی احساس خوشبختی کردیم و لبخند را بر ل*ب‌های هم نهادیم با ما چه کردی که هر دو ، شاد و خندان گشتیم #علی_خسروشاهی #لبخند_فرشته #انجمن_تک_رمان
  6. علی خسروشاهی

نوشته هایی با طعم عشقت مینویسم نوشته هایی که همیشه بوی عاشقی میدهند ودر کنار هم می‌آیند تا باهم باشند مثل من و تو که همیشه باهم هستیم #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  7. علی خسروشاهی

در حلقه ی عشاق به دام تو گرفتار تو را به خدا در دل من ، جای تو آنجاست از بس که تو را دوست دارم همه عمر، ‌ای یار از شوق به جان آمدم و این جان ازآن توست #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  8. علی خسروشاهی

لبخندت پر از عشق و امید است می‌دانم که قلبم در نگاهت بی قرار است می آیی در خانه‌ای که قلب آن عاشق‌ترین است هر لحظه ی خاطراتم با تو ماندگارترین است #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  9. علی خسروشاهی

تو سهم قلب منی تو باعث لبخند منی تویی که عشق منی تو تمام زندگی منی تو باعث خوشبختی منی تویی که دلیل همه نوشته های عاشقانه منی تویی که باعث عاشقی بین قلم و کاغذ منی ! #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  10. علی خسروشاهی

یار و همدمم لبخندت برای من و تو دنیای من هستی تو مرا به خانه‌ی عشقت بردی زندگی در عشق من و تو معنا دارد با تو هر آنچه هست برایم زیباست زندگی با تو برای من شادی است ای که لبخندت برای من دلیل خوشحالی است. #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #لبخند_فرشته
بالا