Usage for hash tag: لبخند_فرشته

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

دلنوشته لبخند فرشته | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان

...روبه روی لبخند عشق رو به روی عشق مجنون روبه روی جانان معشوق روبه روی عاشق چشم مجنون جلوی چشم جانان اشک شوق عاشقی بریز لبخند بزن معشوق تا لبخند عاشقت را ببینی عشقتان هر روز بیشتر از دیروز باشد تا که دم پیری هم مجنون جانانت را و معشوق عاشقت را ببینی پایان #لبخند_فرشته #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان
  2. علی خسروشاهی

فرشته جان لبخندت را دوست میدارم در آسمان زندگی در اوج آرامشی که آغوشت داراست پرواز میکنم . دلم را به چشمانت میسپارم چون عشق تو را در خود پنهان کرده است. #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  3. علی خسروشاهی

عشقم به تو هر روز بیشتر از دیروزش میشود فرشته جان . ! در دل من اگر کسی جز تو بود ، تمام دنیا برایم جهنم بود … . از تو مینویسم و نمیتوانم تو را به کسی جز تو تشبیه کنم ! تو را به عشق می‌پرستم ، زیرا عشق تنها چیزی است که می‌تواند در قلب من جای گیرد . #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  4. علی خسروشاهی

با تو بودن ساده ترین انتخابی است که تا به حال انجام داده ام من عاشق لبخندت هستم . تو را در تمام لحظه‌های زندگیم حس میکنم . وقتی در تمام لحظه‌های زندگیم لبخند میزنی عشق من به تو زیاد میشود در تمام لحظه هایی که با تو هستم تمام خاطراتم شیرین میشود . #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  5. علی خسروشاهی

عشق جانم عزیزترینم ، ای مهربانترین من تورا از تمام دنیا و همه چیز عزیزتر دارم تا وقتی که هستم دوستت دارم از تمام هستی و دنیا عشق را به تو تقدیم می‌کنم فرشته جانم #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  6. علی خسروشاهی

عشق، فدایت جانم در این راه به عشق وصل جانانم در این راه همینطور که در میان عاشقانم مرا عشق است در جان و روانم #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  7. علی خسروشاهی

فرشته جان ، عشق جان جانم فدای تو مهربانم ، دوستت دارم ای جان و جانانم ، دلم را هم فدای خود کردی ای که در راه عشق تو جانم را فدا کردم تا پای آخرین نفسمان همراهت خواهم بود #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  8. علی خسروشاهی

عشق جان و دل را به این سو و آن سو می‌کشاند عشق جان و دل را به جایی می‌کشاند که همیشه از عشق سخن بگویند این جاست که عشق را می‌توان در همه چیز جستجو کرد اگر عشق را در لحظه‌ای از زندگی جستجو کرد و یافت آنگاه است که عشق را می‌توان در تمامی لحظات زندگی یافت. #علی_خسروشاهی #لبخند_فرشته #انجمن_تک_رمان
  9. علی خسروشاهی

دلیل ترک سیگارم ، گفت : « اگر ترک نکنی ، من تو را ترک خواهم کرد ! » گفتم : « پس چه کنم ؛ باید ترک کرد » سیگار را ترک کردم ، دیگر سیگار نمی‌کشم ! زیرا عشق را در او دیدم ، واحساس کردم همه چیز در من جریان دارد ! #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
  10. علی خسروشاهی

در این لحظه‌ها که نمی‌توانم از چشمانت بگذرم چشمانی که زیبایی و عشق در آن می درخشد و تو را در میان اشک‌ها در آغوشم می‌گیرم ، زیباترین احساسی است که در لحظه‌های پر آشوب ذهنم حضور دارد. #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #لبخند_فرشته
بالا