Usage for hash tag: علی_خسروشاهی

ساعت تک رمان

1. علی خسروشاهی

کامل شده محزون | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان

من هیچ وقت با این دل و با این دست خالی برای همیشه زندگی نخواهم کرد اگر همه من را در آ*غ*و*ش بگیرند و بهم لبخند بزنند از زندگیم چیزی نخواهم فهمید . من محزونم ! من غمگینم ! در قلب خودم می‌سوزم ولی لبخند می‌زنم و می‌نویسم … #علی_خسروشاهی #انجمن_تک_رمان #محزون
  2. علی خسروشاهی

کامل شده به وقت عاشقی | علی برادر خدام خسروشاهی و venis کاربر انجمن تک رمان

وقتی که عشق می‌آمد مرا با یاد آن زیبا چون تازه گلبرگی به دنبالش، به دنبالش در آغوشش نشستم با ل*ب خاموش و گریانم کز دور ب*و*سیدم بسی ل*ب‌های بی خالش پایان #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  3. علی خسروشاهی

من عشق تو را در قلبم کاشتم و تو مرا به عشق خودت آراستی! تو عشق مرا در قلبت کاشتی! تو تمام قلبت را به من بخشیدی تو تمام عشقت را به من بخشیدی من هم تمام وجودم را به تو خواهم بخشید! #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  4. علی خسروشاهی

من هیچ‌گاه به جز عشق تو عشق دیگری را نمی‌پرستم ای که در س*ی*نه‌ام جز عشق تو نیست ای که در وجودم جز عشق تو نیست من به عشق تو زندگی کردم و روزها را با عشقت پشت سر می‌گذارم و هر روز عشقت را بهتر درک می‌کنم. #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  5. علی خسروشاهی

...داد پس از آن که مرا به عشق خود رساندی، زندگی‌ام را زیبا کردی و با عشق خود زندگی‌‌ام را آغاز کردم عشق من با عشق تو آغاز شد و با عشق تو پایان خواهد یافت پس در این میان، عشق تو زیباترین واژه‌ای است که در این دنیا برای من می‌ماند! #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  6. علی خسروشاهی

گویند عشق آدم را کور می‌کند؛ امّا با عشق تو چشمانم باز شد قلبم محتاج یک هم‌راز شد عشق در قلبمان آغاز شد من به تو عشق ورزیدم و با عشق تو در قلبم زندگی ساختم تو به عشق من زندگی کردی و با عشق من هم نفس شدی #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  7. علی خسروشاهی

به تو فکر میکنم به تو که در قلبمی ‌ به تو که در جانمی به تو که در نفسم هستی به تو که به من می‌اندیشی به تو فکر می‌کنم و هر روز از روز قبل عاشق‌تر می‌شوم و نوشته‌هایم عاشقانه‌تر. #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  8. علی خسروشاهی

من از تو می‌نویسم از تو که همیشه با منی، از تو که تمام منی! تو را دوست دارم! دوست داشتن، فقط گفتن نیست! دوست داشتن ، یعنی خواستن برای منی که تو را می‌خواهم و تو می‌دانی که من چقدر دوستت دارم! #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  9. علی خسروشاهی

عشقت سر راهم بنشست عشق تو در قلبم نشست عشق تو مرا به جنون کشاند مجنون شدم و عشق مرا به معشوق رساند #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  10. علی خسروشاهی

به وقت عاشقی دل‌ها به‌هم نزدیک‌تر می‌شوند! به وقت عاشقی قلب‌ها به‌هم نزدیک می‌شوند! به وقت عاشقی همه‌چیز برای من و تو زیباتر می‌شوند. به وقت عاشقی حتی نفس کشیدن هم برایم بسیار ل*ذت بخش‌تر می‌شود. #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
بالا