Usage for hash tag: به_وقت_عاشقی

ساعت تک رمان

1. آفتــابــ گــردوݩ

کامل شده به وقت عاشقی | علی برادر خدام خسروشاهی و venis کاربر انجمن تک رمان

پاییز است. هوای دو نفره است. حتی برگ‌های نارنجی کف پوش خیبان‌اند! ولی تو نیستی! نیستی که با هم خیابان‌ها را متر کنیم! در پاییزی که تو نباشی من چرا باشم؟ #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #به_وقت_عاشقی
  2. آفتــابــ گــردوݩ

دنیای من در تو خلاصه شدند! تمام هستی‌ام در وجود توست! چهره‌ی تو جلوی چشمانم است و دلم تنگ در آ*غ*و*ش کشیدنت. #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #به_وقت_عاشقی
  3. علی خسروشاهی

من عشق تو را در قلبم کاشتم و تو مرا به عشق خودت آراستی! تو عشق مرا در قلبت کاشتی! تو تمام قلبت را به من بخشیدی تو تمام عشقت را به من بخشیدی من هم تمام وجودم را به تو خواهم بخشید! #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  4. علی خسروشاهی

من هیچ‌گاه به جز عشق تو عشق دیگری را نمی‌پرستم ای که در س*ی*نه‌ام جز عشق تو نیست ای که در وجودم جز عشق تو نیست من به عشق تو زندگی کردم و روزها را با عشقت پشت سر می‌گذارم و هر روز عشقت را بهتر درک می‌کنم. #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  5. علی خسروشاهی

...داد پس از آن که مرا به عشق خود رساندی، زندگی‌ام را زیبا کردی و با عشق خود زندگی‌‌ام را آغاز کردم عشق من با عشق تو آغاز شد و با عشق تو پایان خواهد یافت پس در این میان، عشق تو زیباترین واژه‌ای است که در این دنیا برای من می‌ماند! #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  6. علی خسروشاهی

گویند عشق آدم را کور می‌کند؛ امّا با عشق تو چشمانم باز شد قلبم محتاج یک هم‌راز شد عشق در قلبمان آغاز شد من به تو عشق ورزیدم و با عشق تو در قلبم زندگی ساختم تو به عشق من زندگی کردی و با عشق من هم نفس شدی #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
  7. آفتــابــ گــردوݩ

قبل دیدنت، قبل وقت عاشقی، نمی‌دانستم که این عشق چیست؟ وقت عاشقی شد! دیدمت و آن موقع بود که فهمیدم، عشق یعنی تو! #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #به_وقت_عاشقی
  8. آفتــابــ گــردوݩ

عاشقت هستم! قسم به این وقت مقدس عاشقی، دلم را با یک نگاه تو باختم! وقت عاشقی، همان وقتی بود که تو خندیدی و من عاشق شدم! دلم بند خنده‌هایت شد و من اسیر زندان عشق شدم! همان وقت عاشقی بود که سوگند خوردم قلبم تا ابد خانه‌ی عشق تو باشد! #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #به_وقت_عاشقی
  9. آفتــابــ گــردوݩ

بس است جانانم! تو که جانم شدی! دیگر چرا می‌خواهی نفسم را بند بیاوری؟ جانان! کم از من دلبری کن! چشمانت را بند چشمانم نکن! وقتی نگاهم بند نگاهت می‌شود، این لعنتیِ عاشق نفس کم می‌آورد! #انجمن_تک_رمان #ونیس_امیر_خانی #به_وقت_عاشقی
  10. علی خسروشاهی

به تو فکر میکنم به تو که در قلبمی ‌ به تو که در جانمی به تو که در نفسم هستی به تو که به من می‌اندیشی به تو فکر می‌کنم و هر روز از روز قبل عاشق‌تر می‌شوم و نوشته‌هایم عاشقانه‌تر. #انجمن_تک_رمان #علی_خسروشاهی #به_وقت_عاشقی #علی_برادر_خدام_خسروشاهی
بالا