Usage for hash tag: انجمن‌_تک_رمان

ساعت تک رمان

1. .Melina.

کتاب در حال تایپ کتاب باشگاه پنج صبحی‌ها | اثر رابین شارما

...دهند و موهبت‌ها و برتری‌هایشان را بدانند. بسیاری از افرادی که باعث پیشرفت تمدن ما شده‌اند، عادت سحرخیزی و بیدار شدن قبل از سپیده‌دم را داشتند. کارآفرین با کنجکاوی پرسید: - میشود اسم چند نفر از این افراد را بگویی؟ #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  2. .Melina.

...و آزادی انسانی بیشتری برسند. و زمانی که سرانجام قدرت‌ها و موهبت‌هایتان را تحقق ببخشید، پاداش‌هایی که دریافت میکنید، تنها در نتیجه تلاش‌های قهرمانانه شما نیستند. در واقع پاداشی اصلی که شما با عبور از ترس‌ها و #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  3. .Melina.

...دقیقاً. کارآفرین پرسید: - در مورد رهایی از حواس‌پرتی. فکر می کنم به خاطر همین ترس است که تا حد ممکن خودمان را با چیزهایی سرگرم می‌کنیم تا حتی برای یک دقیقه هم شده احساس بهتری داشته باشیم. درسته؟ - بله. کاملاً. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  4. .Melina.

...می‌شود و هورمون ترس کورتیزون ترشح می‌شود. و این گونه ما خواسته‌ها و برنامه‌هایی را نابود می‌کنیم که مغز استادی‌مان از ما می‌خواهد آن‌ها را تحقق ببخشیم. ____________________ ¹The Mastery Brain ²Abraham Maslow #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  5. .Melina.

...تمام چیزهایی که دارید. ل*ذت ببرید. بيایید کمی عميق‌تر درباره آن حرف بزنیم. با گذشت زمان. مغز ما تکامل یافته است و قشر پیش پیشانی² ایجاد شده است. این ______________________ ¹Theodore Roosevelt ²prefrontal cortex #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  6. .Melina.

...هرت کشید. - ولی به دلیل این گرایش منفی درون مغز باستانی، ما پیوسته به دنبال مشکلات و خطرات میگردیم. ما در حالت گوش به زنگ بودن و اکثراً مضطرب و عصبانی هستیم، حتی وقتی همه چیز خوب پیش میرود. شگفت‌انگیز است، نه؟ #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  7. .Melina.

...از این سیستم است. این بخش مغز، هزاران سال پیش در مواجه با تهدیدات بی‌رحمانه زیادی مانند گرسنگی، افراط‌گرایی، جنگ قبیله‌ای و حیوانات درنده، کمک زیادی به انسان‌ها ___________________________ ¹The Ancient Brain #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  8. .Melina.

#کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  9. .Melina.

...از درون کلبه ساحلی به سمت آنها آمد. وقتی کنار آنها رسید، یک سینی را که طرح اسرارآمیزی روی آن بود، به آقای رایلی داد و با لهجه فرانسوی گفت: - بفرمایید قربان. روی سینی مدلی قرار داشت و شما شکل دقیق آن را میبینید: #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  10. .Melina.

...می‌کنم. سپس حواسم پرت می‌شود. من موقعیت دیگری را قبول می‌کنم و این بر پیچیدگی‌های کارم اضافه می‌کند. من روزهایم را با دیدار و جلسات بینتیجه پُر می‌کنم، آن هم با افرادی که عاشق شنیدن صدا و نظرات خودشان هستند. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
بالا