Usage for hash tag: پست۹

ساعت تک رمان

1. .Melina.

کامل شده قاصدک‌ها می‌رقصند | ملینا نامور کاربر انجمن تک‌رمان

#پست۹ #قاصدک‌ها_میرقصند درد‌ها و کینه‌های زیادی در جهان وجود دارد، بعضی برای توست، مقداری برای دیگری. لبخند‌ها دو نوع هستند. لبخند مصنوعی و طبیعی، مقداری برای توست، بعضی برای دیگری و همین‌قدر قابل درک است تقسیم میان خیر و شر. #قاصدک_ها_میرقصند #دلنوشته #ملینا_نامور #انجمن_تک_رمان
  2. .Melina.

کامل شده فورلسکت | ملینا نامور کاربر انجمن تک رمان

#پست۹ #دلنوشته_فورلسکت آخ! دل! کلمه‌ای ساده که میتواند خفه‌ام کند! تو را هم خفه می‌کند؟ منظورم فقط زمانی است که به این فکر می‌کنی برگردی به گذشته‌ها یا اینکه اگر بود چه میشد؟ من هنوز هم دست‌هایش روی گلویم هست و خفه‌ام می‌کند. برای همین هرروز تکرارش می‌کنم توت فرنگی‌ات هستم هنوزم توت فرنگی‌ات...
  3. Saba.N

کامل شده یه روز که.... | اثر جدید صبا نصیری، دلنویس و نویسنده‌ی انجمن تک رمان @Saba.N

#یه_روز_که... #پست۹ عصبانی‌ام! از دست تویی عصبانی‌ام که ادعات میشه دوستم داری؛ اما درک نمی‌کنی منو! نمی‌فهمی منی رو که دارم برای دیدنت، بوسیدنت، رسیدن بهت و لمس کردنت بال بال می‌زنم. از دست تویی که سعی نمی‌کنی قفل زبونم رو بشکنی تا منم بگم که چقدر دوستت دارم! پرده‌هارو کنار نمی‌زنی، دیوار...
  4. Saba.N

کامل شده دلنوشته ساعت عاشقی | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

#پست۹ باران می‌‌بارید. هوا ابری و چشمانِ سیاهِ و نافذ او هم که بی‌نهایت زیبا بود. چاره‌ای جز عاشق شدن نداشتم. خواستم بگویم دوستت دارم! زبانم نچرخید. مغز، یاری نکرد. بوییدمش، بوسیدمش! و به راستی که جمله به آن سادگی کفایت نمی‌کرد! #صبا_نصیری #صبا_نوشت #دلنوشته_ساعت_عاشقی
بالا