خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

انگور

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 238
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
شاید برایتان جالب باشد که بدانید تاریخ کشت انگور قرمز هم به 6 تا 8 هزار سال قبل در خاورمیانه می رسد. حتی هیروگلیف های مصر باستان، کشت انگور قرمز را ثبت کرده و تمدن‌های باستانی یونان، فنیقی‌ها و رومی‌ها نیز به کشت انگور قرمز می پرداخته اند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
رزوراتول موجود در انگور می‌تواند باعث به تاخیر افتادن ابتلا به بیماری‌های شناختی مانند زوال عقل و آلزایمر شود و برای این منظور، مصرف روزانه حداقل 60 تا 100 گرم انگور یا آب طبیعی این میوه به تمامی افراد توصیه می‌شود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
انگور سفید مانند سایر گونه‌های انگور، قدمتی به طول تاریخ دارد. از آنجایی که انگور می‌تواند در دمای 15 تا 40 درجه سانتی‌گراد کشت شود و شرایط سختی هم برای کشت و نگهداری آن وجود ندارد، گستره جهانی وسیعی برای تولید آن از چین و عراق تا آمریکا و ایران وجود دارد. کشورهایی مانند آمریکا، ایران، عراق، چین، ترکیه، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا، جزو بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان انگور سفید در جهان محسوب می‌شوند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
این میوه در طول تاریخ به قاره‌های دیگر از جمله اروپا، آفریقای شمالی و در نهایت به آمریکالی شمالی رسید. استفاده از انگور قرمز همواره در طول تاریخ از اهمیت خاصی برخوردار بوده، به‌طوری که در آغاز قرن بیستم، رژیم انگور به عنوان روشی برای پیشگیری از سرطان و بسیاری از بیماری های دیگر مطرح شد

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
قابلیت حمل آسان، بافت ویژه، طعم و خواص انگور قرمز، این میوه را به یکی از محبوب ترین میوه ها در همه جهان تبدیل کرده است. در حال حاضر سالانه 72 میلیون تُن انگور در سراسر جهان کشت می شود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
با این همه، زیاده روی در مصرف انگور (مخصوصا انگور قرمز) می تواند امکان انعقاد خون را کمتر کند. بنابراین بهتر است حدود 2 هفته قبل از عمل جراحی از انواع انگور و آب انگور استفاده نکنید چون این کار خطر خونریزی را افزایش می دهد. بهتر است افراد مبتلا به کم خونی یا رقت خون، انگور قرمز یا آب آن را با احتیاط و حدود 1 ساعت بعد از صرف غذای اصلی مصرف کنند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
آشنایی با خاصیت های انگور :

پیشگیری از برخی سرطان ها

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
انواع انگور دارای بالاترین حجم از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی هستند. از این رو، مصرف آنها می‌تواند باعث پیشگیری از بروز استرس اکسیداتیو و التهاب های مزمن در ب*دن شود. هر دوی این موارد، جزو عوامل خطر ابتلا به سرطان هستند که می توان با مصرف منظم انگور، از ابتلا به آنها دور ماند و در نتیجه، احتمال ابتلا به سرطان را هم کاهش داد

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
تقویت توان مغز و حافظه

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
کیف پول من
-18
انگورهای قرمز و بنفش، دارای ترکیبی به نام «رزوراتول» هستند. تحقیقات اخیر ثابت کرده اند این ترکیب بسیار مفید می‌تواند با افزایش جریان خون به سمت مغز، باعث بهبود عملکرد مغز، بهبود حافظه و پیشگیری از ابتلا به مشکلات حافظه‌ای ناشی از افزایش سن شود

بالا