خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

مکان های دیدنی آلبانی

• نویسنده موضوع Sosano.o
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 332
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
سفر به آلبانی می تواند سفری خاطره انگیز به نقطه ای دیگر از اروپا باشد خط ساحلی زیبا و طولانی یکی از دیدنی های آلبانی است که در مسیر دریای آدریاتیک واقع شده است کشور آلبانی از نواحی اطراف به ایتالیا و یونان متصل می شود از این رو بر اهمیت توریستی آن افزوده می شود.

در آلبانی جاذبه های تماشایی فوق العاده جذابی وجود دارند هر توجه هر علاقه مندی را به خود جلب می کنند پایتخت این کشور که شهر تیرانا است از اهمیت بالایی برخوردار است و بسیار پیشرفته است در این شهر نیز جاذبه های مختلفی وجود دارد و بسیار تماشایی هستند. آلبانی دارای پیشینه تاریخی بالایی است کوتاه ترین بندرگاه با وجود زیبایی ها و جاذبه های گردشگری آن در این منطقه قرار گرفته است.

طبیعت زیبای این کشور به قدری جذاب است که یک سوم از وسعت آن را جنگل های سرسبز فرا گرفته است پوشش گیاهی در مناطق مختلف این کشور از تنوع زیادی برخوردار است و از این رو آن را به یکی از جاذبه های آلبانی تبدیل کرده است. همانطور که بیان شد آلبانی دارای پیشینه تاریخی غنی است تمدن دیرینه ای که در این کشور وجود دارد متعلق به دوران سنگی و عصر حجر است که به شش هزار سال پیش باز می گردد در دوران یونانی ها و رمی ها آلبانی از اهمیت و نفوذ بالایی برخوردار بوده است و از این رو در دوران پیش از مسیحیت مورد هجوم بیگانگان واقع شده است. حالا آلبانی یک منطقه توریستی تفریحی در دنیا است که هر ساله گردشگران خاص خود را جذب می کند و شما علاقه مندان در این مطلب می توانید با مهم ترین این جاذبه ها آشنا شوید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
جاذبه های بی نظیر و دیدنی های آلبانی:
شاید یکی دیگر از متنوع ترین کشورهای اروپایی برای توریست ها کشور آلبانی باشد در این کشور می توانید جاذبه های فرهنگی همجون موزه و بناهای تاریخی همچون قلعه های تاریخی دیدن کنید. از سویی وجود جاذبه ها و چشم اندازهای طبیعی همچون دریاچه اسکادار بر جذابیت های این منطقه برای توریست ها افزوده است شما علاقه مندان عزیز اگر می خواهید بیشتر با جاذبه های دیدنی آلبانی آشنا شوید بهتر است تا ادامه مطلب ما را همراهی کنید.

آپولونیا:
آپولونیا یکی از جاذبه های ب*ر*جسته تاریخی است که در منطقه باستانی این معبد بزرگ در دوران باستان ساخته شده است و متعلق به ثروتمندان است در این منطقه باستانی آثار تاریخی بسیاری وجود دارند که می توانید در چند روز سفر خود به این منطقه از آن دیدن کنید. از جمله دیگر بناهای تاریخی و دیدنی در این منطقه می توان به دیوارهای شهر، قوس پیروزی، کتابخانه و معبد اختصاصی اشاره کرد. موزه ای که متعلق به قرن ۱۴ است و در پارک باستانی آپولونیا واقع شده است نیز از جذابیت زیادی برخوردار است.

چشم اندازی از آلبانی

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
چشمه چشم آبی:
این چشمه از دیدنی های آلبانی است این چشمه در ن*زد*یک*ی سواحل این منطقه واقع شده است شکاف عمیقی که رودخانه در این جا ایجاد کرده است موجب شکل گیری یک استخر با عمق ۵۰ متر شده است رنگ آبی این چشمه بسیار واضح و نیلگون است. علت نامگذاری این چشمه دیدنی به چشمه چشم آبی رنگ آبی آن است از سویی انعکاس طبیعت سرسبز در آب چشمه جذابیت آن را نیز بیشتر کرده است.

دریاچه آلبانی

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
خط ساحلی جنوب آلبانی:
در این خط ساحلی آثار باستانی، سواحل حومه و روستاهای کوچک و سنتی وجود دارد که این منطقه را به قلب آلبانی تبدیل کرده است این منطقه زیبا و دیدنی اولین مقصد گردشگران آلبانی است و به دلیل چشم اندازهای بکری که دارای از جذابیت زیادی برخوردار است.

مکان های دیدنی آلبانی

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
قلعه تاریخی رزافا:
این قلعه اسرارآمیز که در بسیاری از افسانه از آن یاد شده است یکی دیگر از دیدنی های آلبانی است یکی از افسانه هایی که درباره این قلعه وجود دارد این سات که سه برادر در ساخت این قلعه تلاش می کرده اند اما زمانی که قلعه را در روز می ساختند در شب تخریب می شده است این سه برادر تصمیم می گیرند تا روز بعد اولین کسی که به قلعه می آید را بکشند.

جاذبه تاریخی آلبانی

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
قلعه پورتو پالرمو:
این قلعه نیز یکی دیگر از جاذبه های شناخته شده در آلبانی است این قلعه به دلیل دور بودن از جاده اصلی کمتر در میان گردشگران شناخته شده است اما به دلیل بکر بودن توصیه می شود تا از این جاذبه های دیدنی بازدید کنید.

قلعه آلبانی

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
مسجد ادهم بی:
کشور آلبانی یک کشور چند فرهنگی است به دلیل تنوع هایی که در میان ساختمان های مذهبی آن وجود دارد می توان این تنوع رفهنگی را نیز مشاهده کرد عبادت گاه هایی که در این کشور وجود دارند یکی دیگر از جاذبه های آن به شمار می آیند. یکی از بناهای تاریخی و فرهنگی در این کشور مسجد ادهم بی است که در مرکز کشور و در شهر تیرانا واقع شده است. قدمت این بنا به دوران امپراطوری اوتومان باز می گردد در حال حاضر گردشگران زیادی از این مسجد دیدن می کنند.

آشنایی با دیدنی های آلبانی

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
موزه و میدان اسکاندربیگ:
یکی از جذابیت هایی که حتما در سفر خود به آلبانی باید به سراغ آن بروید قدم زدن در خیابان های شهر تیرانا است بی شک با قدم زدن در این خیابان ها می توانید حال و هوای تازه ای به دست آورید. اگر قصد دارید چند ساعتی را در شهر قدم بزنید پیشنهاد می شود تا به میدان اسکاندربیگ نیز بروید در شب مناظر و اطراف این میدان بسیار جذاب تر به نظر می آیند.

آلبانی و جاذبه ها

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
دریاچه اسکادار:
این دریاچه از بزرگ ترین دریاچه ها در منطقه به شمار می آید در اطراف این دریاچه می توانید یک پارک ملی محافظت شده واقع شده است که یکی از زیستگاه های اصلی پرندگان است. چشم اندازی که می توانید در این نواحی مشاهده کنید بسیا بکر و تماشایی هستند کوه های اطراف، آب های زلال و شفاف، صومعه ها و نیلوفرهای آبی از جذابیت ها و چشم اندازهای دیدنی در این مناطق هستند.

نمایی از آلبانی

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
کیف پول من
529
موزه تاریخ ملی آلبانی:
این موزه از بزرگ ترین موزه های جهان است و دارای هشت بخش اصلی است بخش های عظیمی از غرفه های این موزه متعلق به گذشته است و می توانید در این موزه ۴۰۰ مجموعه از آثار قرون وسطی را مشاهده کنید. از اشیای دیدنی در این موزه می توان به سکه های نقره و برنز اشاره کرد غرفه ملی رنسانس و استقلال نیز از دیگر بخش های این موزه به شمار می آید.

موزه آلبانی

بالا