پزشکی و سلامت آناتومی دندان ها

• نویسنده موضوع Ronahi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 8
  • بازدیدها 224
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
دندان انسان سخت ترین ماده‌ی موجود در ب*دن می‌باشد. دندان علاوه بر نقش مهمی که در جویدن غذا دارد بسیار در چهره و صحبت کردن افراد تاثیر گذار است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
. ساختار تشکیل دهنده‌ی دندان به این صورت است که در داخل دندان و زیر مینای سفید دندان یک لایه ی سخت به نام عاج دندان و یک لایه ی دیگر به نام محفظه ی پالپ (مغز دندان) قرار دارد. مغز دندان دارای رگهای خونی و اعصاب است. قسمت دیگر تشکیل دهنده دندان تاج دندان است که به صورت ظاهری نمایان است و شامل مینا،عاج و پالپ میشود. ریشه دندان هم قسمتی از دندان است که استخوان فک آن را در برگرفته است.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
به صورت معمول هر انسان دارای 32 دندان است که 16 دندان بر روی فک پایین و 16 دندان بر روی فک بالا قرار دارد. ممکن است در بعضی موارد بر اثر شرایط ژنتیکی و یا حتی مشکلاتی هنگام رویش دندان‌ها ممکن است تعداد دندان‌ها در د*ه*ان افراد بیشتر یا کمتر از 32 عدد باشد.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
دندان‌ها متناسب به نحوه‌ی قرار گرفتن آن‌ها به پنج دسته اصلی تقسیم می‌شوند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
  • دندان‌های پیشین: به چهار دندان مرکزی فک بالا و پایین همانطور که در تصویر مشاهده میکنید دندان‌های پیشین می‌گویند.وظیفه این دندان نگه داشتن غذا و تکه تکه کردن آن می‌باشد. سطح مقطع دندان‌های پیشین باریک می‌باشد و عرض زیادی دارد به همین دلیل نسبت به دندان‌های دیگر تیزتر است.به دندان‌های پیشین به اصطلاح ثنایا نیز می‌گویند.دندان‌های پیشین خود به دو دسته پیشین جلویی و کناری تقسیم می‌شوند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
  • دندان‌های نیش : دندان نیش دقیقاً دندانی است که دو طرف دندان‌های پیشین قرار دارد و دندانی نوک تیز است که برای بریدن و نگه داشتن غذا از آن استفاده می‌شود.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
  • آسیای کوچک : بر روی دندان‌های آسیا کوچک برآمدگی‌های وجود دارد که که برای له کرن و تکه تکه کردن غذا بسیار مناسب است.این دندانها در در دو طرف دندان‌های نیش همانطور که در تصویر میبینید قرار دارند.دندان‌های آسیا کوچک 2 کاسپ دارند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
  • آسیای بزرگ : به دندان‌های که در عقب د*ه*ان قرار دارند و سطح آن‌ها صاف است آسیا بزرگ می‌گویند.این دندان‌ها 4 یا 5 کاسپ دارند و برای له کردن غذا استفاده می‌شوند.

Ronahi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-28
لایک‌ها
977
امتیازها
63
کیف پول من
-18
  • دندان عقل : این دندان بعد از 18 سالگی به بعد در می‌آید و اغلب رویش آن با درد همراه است این دندان را به عنوان آسیا سوم نیز می‌شناسند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا