خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

پزشکی و سلامت کامپوزیت دندان

ساعت تک رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
ایا کامپوزیت دندان را خ*را*ب میکند ؟
کامپوزیت دندان بر روی دندان قرار داده و فرم داده می شود و در صورتی که منافذی ایجاد نشود ، کامپوزیت دندان تاثیری در پوسیدگی دندان شما نخواهد داشت

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
تا چند ساعت بعد از کامپوزیت نباید چیزی خورد ؟
به طور کلی پیشنهاد میشود بعد از انجام کامپوزیت دندان حداقل به مدت یک ساعت از خوردن و آشامیدن خودداری فرمایید.
آیا کامپوزیت دندان عوارض دارد ؟
کامپوزیت دندان مانند هر درمانی دارای مزایا ، معایب و عوارض مخصوص به خود می باشد اما در صورتی که از کامپوزیت مرغوب و توسط پزشک با تجربه انجام شود و مراقبت های لازمه را داشته باشید ، این عوارض رخ نخواهند داد.
آیا کامپوزیت تغییر رنگ میدهد ؟
کامپوزیت های دندان به نسبت لمینت ها در برابر تغییر رنگ کمتر مقاوم هستند اما شما می توانید با مصرف کمتر مواد غذایی رنگدانه دار و استفاده از کامپوزیت مرغوب از این عارضه جلوگیری نمایید.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
ایا میشود رنگ کامپوزیت را تغییر داد ؟
تنها راه تغییر رنگ کامپوزیت تعویض آنها می باشد و در صورتی که کامپوزیت بدون تراش یا با تراش کم انجام شده باشد ، امکان تغییر رنگ آن وجود دارد

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
فواید و مضرات کامپوزیت دندان
کامپوزیت به دلیل داشتن رنگ مشابه دندان های طبیعی در دندانپزشکی به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد. کامپوزیت ونیر دندان یا باندینگ کامپوزیت دندان در بیلدآپ کلی دندان یا در راستای رفع عیوب و نقص های ظاهری ایفای نقش می‌کند. ونیر در حقیقت معادل با همان پوسته ها یا لایه های عمیقی است که روی سطح دندان های فرد را پوشش می‌دهند. بنابراین از فواید و کاربردهای کامپوزیت دندان این است که در ظاهر دندان ها تغییرات کلی ایجاد می‌کند‌. رنگ دندان ها را بهبود می‌بخشد و به تغییر شکل نسبی دندان ها نیز کمک می‌کند. علاوه بر تمام آن چه که اشاره کردیم، در ترمیم دندان ها هم کاربرد دارد. البته این روش مضرات و معایبی هم دارد که در قسمت های بعدی در خصوص آن صحبت خواهیم کرد.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
مزایای کامپوزیت دندان
با کامپوزیت دندان های خود به لبخندتان بهبود بخشید. جالب است بدانید که بسیاری از مردم زمانی که می‌خندند یا لبخند می‌زنند، از ظاهر دندان های خود راضی نیستند. بهبود طرح لبخند برای هر فرد مزایایی را به همراه دارد‌. زیرا زیبایی لبخند تاثیر مثبتی بر سلامتی روحی فرد خواهد گذاشت. هر چقدر افراد حس بهتری نسبت به ظاهر خود داشته باشند، اعتماد به نفس آن‌ها هم افزایش پیدا خواهد کرد. برای این که فرد ظاهر دندان های خود را بهبود بخشد به صورت معمول از دو روش استفاده می‌شود. یک روش کامپوزیت دندان و روش دیگر لمینت سرامیکی است.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
معایب کامپوزیت دندان
کامپوزیت دندان علاوه بر مزایایی که دارد، با یک سری معایب نیز همراه است. یکی از مشکلاتی که افراد معمولا در طول زمان با آن مواجه می‌شوند، تغییر رنگ و لکه دار شدن سطح کامپوزیت است. این مشکل برای کسانی که از مواد غذایی و نو*شی*دنی های رنگی در برنامه غذایی خود استفاده می‌کنند، بیشتر اتفاق می‌افتد.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
بدی های کامپوزیت دندان
کامپوزیت دندان علی‌رغم محبوبیتی که از جهت زیبایی شناختی در بین مردم پیدا کرده است، یکسری بدی هایی دارد که به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. یکی از بدی های قابل توجه آن، در مقایسه با لمینت دندان خود را نشان می‌دهد. زیرا به طور کلی از نظر طول عمر کامپوزیت دندان نسبت به لمینت دندان وضعیت بدتری دارد. از طرف دیگر مواد رزینی کامپوزیت هم انواع و اقسام لکه ها را به خود جذب می‌کنند. از دیگر بدی های این روش زیباسازی دندان برجستگی کامپوزیت در نتیجه نهایی کار است. علت برجستگی نتیجه نهایی این است که در حین انجام کار دندان ها تراشیده نخواهند شد

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
عوارض کامپوزیت دندان
هر کدام از خدمات زیبایی یا درمانی همواره ممکن است عوارضی را با خود به همراه داشته باشند. کامپوزیت دندان هم از این قضیه مستثنی نیست. به همین جهت اگر به دنبال انجام آن هستید، بهتر است با عوارض کار هم آشنا باشید. یکی از عوارض آزار دهنده این است که عدم مهارت کافی دندانپزشک برای انجام کار باعث می‌شود که فرد بوی بدی در د*ه*ان خود حس کند. هم‌چنین اگر فرد دقت کافی را در مراقبت از دندان های خود نداشته باشد، احتمال شکستگی بالا خواهد رفت. کیفیت پایین کار گاهی اوقات پوسیدگی دندان ها را برای افراد به همراه دارد. کامپوزیت دندان می‌تواند منجر به تورم و ک*بودی لثه نیز بشود.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
لک شدن کامپوزیت دندان
یکی از مشکلاتی که افراد پس از کامپوزیت دندان با آن روبرو می‌شوند، لک شدن کامپوزیت دندان است. البته برای جلوگیری از لک شدن یک سری راه هایی وجود دارد که بهتر است از ابتدا آن‌ها را مورد توجه قرار دهید. یکی از مهم ترین عوامل دخیل در تغییر رنگ روکش دندان رعایت نکردن بهداشت د*ه*ان و دندان است. زمانی که بهداشت د*ه*ان و دندان خود را رعایت نکنید، تجمع طولانی مدت مواد غذایی می‌تواند تغییر رنگ دندان های شما را رقم بزند. رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی در حفظ رنگ دندان ها موثر است. بنابراین از مصرف مواد غذایی و هم‌چنین نو*شی*دنی هایی که حاوی رنگدانه هستند، پرهیز کنید. میزان مصرف قهوه، چای، نوشابه و… را به حداقل ممکن برسانید. سیگار و دخانیات نیز از دیگر عوامل مهمی هستند که بهتر است برای حفظ رنگ دندان های خود مصرف آن‌ها را کنار بگذارید

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
173,893
آیا کامپوزیت باعث جلو آمدن دندان می‌شود؟
ممکن است شنیده باشید که کامپوزیت باعث جلو آمدن دندان می‌شود. در این قسمت موضوع را بررسی می‌کنیم. یکی از مشکلات احتمالی که پس از این عملیات دندانپزشکی برای افراد اتفاق می‌افتد جلو آمدن بیش از حد استاندارد دندان است. مهم‌ترین عاملی که باعث می‌شود چنین مشکلی پیش بیاید، عدم دقت و مهارت کافی دندانپزشک است. زمانی که ضخامت کامپوزیت بیش‌تر از میزان نرمال شود، جلو آمدگی دندان پیش می‌آید. علاوه بر ظاهر جلو آمده، این موضوع باعث می‌شود که دندان حالت مصنوعی پیدا کند. بعلاوه لثه هم التهاب پیدا خواهد کرد. جا دارد به این موضوع اشاره کنیم که انجام کامپوزیت برای همه‌ی افراد مناسب نیست. تشخیص این موضوع باید توسط دندانپزشک انجام شود. برای مثال افرادی که نسبت به لثه‌ی خود دندان های ب*ر*جسته ای دارند یا این که دندان‌هایشان نامنظم است کیس های مناسبی برای انجام این کار نیستند

بالا