متروکه معرفی و نقد رمان برده ی عشق | رابی قلی زاده. کاربر تک رمان

• نویسنده موضوع Raby
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 8
  • بازدیدها 729
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Raby

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-08
لایک‌ها
2,677
امتیازها
73
کیف پول من
-28
نام رمان: برده ی عشق
نویسنده: رابی قلی زاده
ژانر: تخیلی. عاشقانه
خلاصه: عشق و نفرت مرز باریکی دارد که از امپراطوری روم تا پارس امتداد پیدا میکند. و در زمانه ای که خون و قدرت فرمانروایی میکند، ایا عشق می تواند مرزها را جا به جا کند؟

با تشکر از تک رمان، درخواست نقد و تگ رمانم دارم?

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MAHTA☽︎

مدیرارشد بازنشسته+نویسنده اختصاصی
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-15
لایک‌ها
12,294
امتیازها
113
کیف پول من
9,051
| به نام نگارنده هستی |

نویسنده گرامی؛ شروع معرفی و نقد رمانتان را به شما تبریک می‌گویم.
قبل از هر چیزی تاپیک زیر را مطالعه نمایید:

اطلاعیه - قوانین درخواست نقد | انجمن تک رمان

نویسندگان عزیز توجه نمایید چنین پیام هایی اسپم محسوب می‌شوند:
_وااای چه رمان زیبایی
_کی تموم میشه پس؟
_اه از شخصیت علی بدم میاد!
و....
در صورت مشاهده از گزینه " گزارش "استفاده کنید.
در صورت مشاهده نقد تند و بی احترامی به مدیریت نقد مراجعه نمایید.
موفق باشید.

مدیریت تیم نقد

امضا : MAHTA☽︎

MAHTA☽︎

نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-15
لایک‌ها
12,294
امتیازها
113
کیف پول من
9,051
ضمن عرض خسته نباشید به شما نویسنده‌ی محترم و عزیز، طبق اطلاعیه‌ی همگانی که در خردادماه ارسال شد، تالار نقد تا پایان خردادماه هیچ‌گونه فعالیتی جهت نقد و بررسی تگ ندارد.

در صورت بازگشت تیم، در کوتاه‌ترین زمان ممکن، منتقد محترم شما انتخاب و رمان شما برای تگ بررسی می‌شود؛ اما پیش از آن شما باید در تاپیک‌های موردنظر درخواست بدید?

اطلاعیه - تاپیک جامع درخواست نقد رمان

اطلاعیه - | تاپیک جامع درخواست تگ رمان |

که این امر در ابتدای تیرماه امکان‌پذیر می‌باشد.

باتشکر
•••مدیریت تالار•••

Raby

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-08
لایک‌ها
2,677
امتیازها
73
کیف پول من
-28
ضمن عرض خسته نباشید به شما نویسنده‌ی محترم و عزیز، طبق اطلاعیه‌ی همگانی که در خردادماه ارسال شد، تالار نقد تا پایان خردادماه هیچ‌گونه فعالیتی جهت نقد و بررسی تگ ندارد.

در صورت بازگشت تیم، در کوتاه‌ترین زمان ممکن، منتقد محترم شما انتخاب و رمان شما برای تگ بررسی می‌شود؛ اما پیش از آن شما باید در تاپیک‌های موردنظر درخواست بدید?

باتشکر
•••مدیریت تالار•••
ممنون از شما . من تازه عضو شدم ومتاسفانه اطلاعیه را ندیدم. ایا باید تو تیر ماه دوباره درخواست نقد بدم یا همین درخواستم کافیه و تو نوبت نقد قرار می گیرم؟

MAHTA☽︎

نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-15
لایک‌ها
12,294
امتیازها
113
کیف پول من
9,051
ممنون از شما . من تازه عضو شدم ومتاسفانه اطلاعیه را ندیدم. ایا باید تو تیر ماه دوباره درخواست نقد بدم یا همین درخواستم کافیه و تو نوبت نقد قرار می گیرم؟

تشکر. مشکلی نیست گلم.
شما باید اول تیرماه بعد از باز شدن تاپیک‌ درخواست نقد و تگ، توی همون تاپیک‌هایی که براتون فرستادم طبق قوانینش درخواست بدید.

MAHTA☽︎

نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-15
لایک‌ها
12,294
امتیازها
113
کیف پول من
9,051

باتشکر
•••مدیریت تالار•••
سلام مجدد
نویسنده‌ی گرامی، شما می توانید از امروز طبق قوانین یاد شده، درخواست نقد و تگ بدهید.
لازم به ذکر است، تا زمانی که در تاپیک‌های فوق درخواست ندهید، رمان شما مورد بررسی قرار نمی‌گیرد.

موفق باشید&%#(

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
Negar_20200624_121738.png
سلام به نویسنده‌ی عزیز رمان خوب برده‌ی عشق... یه موفق باشی و یه خسته نباشی ویژه بهتون میگم بابت نوشتن رمان خوب برده‌ی عشق.
اگر که از نقد راضی نبودین میتونین به پی‌وی مدیر تالار نقد مراجعه کنین.
مرسی.
( نقد به صورت کلیِ و برای کم شدن استرس یا هرگونه حس دیگه به صورت محاوره نوشته شده)
1) اسم رمانتون یه جرقه برای کنجکاو شدنِ من بود؛ این‌که چه برده‌ای؟ چه جوری؟ چی میشه؟ و... توی ذهن من ایجاد شد. هزاران حدس زدم و کلمه‌ای که منو زیادی جذب کرد واژه‌ی برده بود. عزیزم، واژه‌ی عشق زیاد توی رمان‌ها بوده و این اسم رمانت رو از حالت کلیشه‌ای نبودن، خارج کرده بود... که البته! تو می‌تونی به جای واژه‌ی عشق هم معنی‌ش رو بذاری.
و اما ژانر رمانت، عاشقانه‌ای کهن منظور از عاشقانه، تاریخی بوده و چه خوبه که عاشقانه کهن گذاشته نشه؛ چون که ما ژانر عاشقانه‌ای کهن نداریم جانا.
ژانرت با محتوای رمان، مرتبط بود.
2) خلاصه‌ی خوب و کنجکاو کننده، شروع خوب.
نقد کلی) و حالا می‌رسیم به نقد کلی. سیر رمانت متعادل بود که این یه نکته‌ی مثبته. خواننده رو جذب می‌کرد به خوندن ادامه‌ی رمان. توصیفات حالت‌ت به خوبی نوشته شده بود و توصیف احساس متوسط بود که اگه یکم دیگه روش کار بشه عالی میشه و اما توصیف چهره، توصیف چهره‌تون نصفه نیمه شده بود. مثلا صورت تترا جز پو*ست سیاهش چی داشت؟ یا آرتیمیس چه چهره‌ای داشت؟ هلن، چجوری بود؟ سراز و پسرش، زنش و باقی شخصیت‌ها، اگه کامل به این قسمت پرداخته شه، عالی‌تر از عالی میشه. قلم شما توی توصیفات خوب کار کرده؛ ولی زیاد توصیف نشده. توصیف مکان هم شبیه توصیف چهره بوده و متأسفانه من نتونستم توصیف خوب و قلم زیباتون رو در این بخش ببینم چون کم بود. شخصیت پردازی‌تون خوب یود؛ اما فقط از شخصیت‌های ضد قهرمان؛ قهرمان؛ پویا؛ اصلی گفته بودین و من نتونستم کامل با شخصیت‌های فرعی انس بگیرم. زاویه دیدتون ( دانای کل) درست انتخاب شده بود. نثر رمانتون ادبی ( هم دیالوگ و هم مونولوگ) بود و دایره لغات خوبی داشتید؛ اما چندجا شکسته نویسی دیده شد ( هم در دیالوگ و هم در مونولوگ ) که با یه دوره بازخوانی می‌تونید شکسته نویسی رو از بین ببرید. علائم نگارشی‌تون هم تا حدودی درست بود؛ اما کابرد کاما، برای مکث هست جانا. علامت تعجب هم کشیدنش جایز نیست و یک بار گذاشتنش بهتره. کلماتی شبیه به براحتی بهمراه که باقی‌شون حضور ذهن ندارم-_- اشتباهه و درستشون به راحتی، به همراه هست. باور پذیری رمانتون هم خوب بود؛ اما بهتره که ماجرای عاشق شدنِ مارکوس، سیر درازتری رو داشته باشه.
و اما راجع‌به کل رمانتون، رمانی زیبا بود و ارزش خوندن رو داشت. اشکالات هم که رفع بشن، عالی میشه و امیدوارم که از نقدم ناراحت نشده باشین :)​

آخرین ویرایش:

Raby

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-08
لایک‌ها
2,677
امتیازها
73
کیف پول من
-28
مشاهده فایل‌پیوست 10021
سلام به نویسنده‌ی عزیز رمان خوب برده‌ی عشق... یه موفق باشی و یه خسته نباشی ویژه بهتون میگم بابت نوشتن رمان خوب برده‌ی عشق.
اگر که از نقد راضی نبودین میتونین به پی‌وی مدیر تالار نقد مراجعه کنین.
مرسی.
( نقد به صورت کلیِ و برای کم شدن استرس یا هرگونه حس دیگه به صورت محاوره نوشته شده)
1) اسم رمانتون یه جرقه برای کنجکاو شدنِ من بود؛ این‌که چه برده‌ای؟ چه جوری؟ چی میشه؟ و... توی ذهن من ایجاد شد. هزاران حدس زدم و کلمه‌ای که منو زیادی جذب کرد واژه‌ی برده بود. عزیزم، واژه‌ی عشق زیاد توی رمان‌ها بوده و این اسم رمانت رو از حالت کلیشه‌ای نبودن، خارج کرده بود... که البته! تو می‌تونی به جای واژه‌ی عشق هم معنی‌ش رو بذاری.
و اما ژانر رمانت، عاشقانه‌ای کهن منظور از عاشقانه، تاریخی بوده و چه خوبه که عاشقانه کهن گذاشته نشه؛ چون که ما ژانر عاشقانه‌ای کهن نداریم جانا.
ژانرت با محتوای رمان، مرتبط بود.
2) خلاصه‌ی خوب و کنجکاو کننده، شروع خوب.
نقد کلی) و حالا می‌رسیم به نقد کلی. سیر رمانت متعادل بود که این یه نکته‌ی مثبته. خواننده رو جذب می‌کرد به خوندن ادامه‌ی رمان. توصیفات حالت‌ت به خوبی نوشته شده بود و توصیف احساس متوسط بود که اگه یکم دیگه روش کار بشه عالی میشه و اما توصیف چهره، توصیف چهره‌تون نصفه نیمه شده بود. مثلا صورت تترا جز پو*ست سیاهش چی داشت؟ یا آرتیمیس چه چهره‌ای داشت؟ هلن، چجوری بود؟ سراز و پسرش، زنش و باقی شخصیت‌ها، اگه کامل به این قسمت پرداخته شه، عالی‌تر از عالی میشه. قلم شما توی توصیفات خوب کار کرده؛ ولی زیاد توصیف نشده. توصیف مکان هم شبیه توصیف چهره بوده و متأسفانه من نتونستم توصیف خوب و قلم زیباتون رو در این بخش ببینم چون کم بود. شخصیت پردازی‌تون خوب یود؛ اما فقط از شخصیت‌های ضد قهرمان؛ قهرمان؛ پویا؛ اصلی گفته بودین و من نتونستم کامل با شخصیت‌های فرعی انس بگیرم. زاویه دیدتون ( دانای کل) درست انتخاب شده بود. نثر رمانتون ادبی ( هم دیالوگ و هم مونولوگ) بود و دایره لغات خوبی داشتید؛ اما چندجا شکسته نویسی دیده شد ( هم در دیالوگ و هم در مونولوگ ) که با یه دوره بازخوانی می‌تونید شکسته نویسی رو از بین ببرید. علائم نگارشی‌تون هم تا حدودی درست بود؛ اما کابرد کاما، برای مکث هست جانا. علامت تعجب هم کشیدنش جایز نیست و یک بار گذاشتنش بهتره. کلماتی شبیه به براحتی بهمراه که باقی‌شون حضور ذهن ندارم-_- اشتباهه و درستشون به راحتی، به همراه هست. باور پذیری رمانتون هم خوب بود؛ اما بهتره که ماجرای عاشق شدنِ مارکوس، سیر درازتری رو داشته باشه.
و اما راجع‌به کل رمانتون، رمانی زیبا بود و ارزش خوندن رو داشت. اشکالات هم که رفع بشن، عالی میشه و امیدوارم که از نقدم ناراحت نشده باشین :)​
ممنون از نقد به جا و البته انرژی بخشتون
چشم حتما اشکالاتم برطرف می کنم.

MAHTA☽︎

نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-15
لایک‌ها
12,294
امتیازها
113
کیف پول من
9,051
ضمن عرض خسته نباشید به نویسنده‌ی خوش قلم تک رمان و منتقد عزیزمون، برای ویرایش این رمان ۱۴روز در نظر گرفته شد &%#(
باتشکر
مدیریت تالار

بالا