• مصاحبه اختصاصی رمان کاراکال میگل سانچز کلیک کنید

آشپزی سوالات متداول برای تهیه کیک خانگی

  • نویسنده موضوع Aseman♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 955
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
سوالات متداول برای طرز تهیه کیک خانگی ساده
شاید شما هم خیلی وقت‌ها دست به کار تهیه کیکی شده باشید که پس از اتمام کار متوجه شده‌اید کیک پیش رویتان آن چیزی نبوده که گمان می‌کرده‌اید و با خود گفته‌اید: مشکل از کجاست؟
۲۱ مشکل رایج در پخت انواع کیک خانگی را به شما خواهیم گفت تا بتوانید مشکل پیش آمده را شناسایی و رفع کنید:
انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
۱ – چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است؟

♦ اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)
♦ میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.
♦ دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
♦ هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آن‌ها رعایت نشده است.
♦ کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.
♦ بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
♦ میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
♦ اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
♦ قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.
انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
۲ – چرا رویه کیک چسبنده است؟

♦ روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.
♦ میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است.
♦ کیک به اندازه کافی پخته نشده است (می‌تواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد)
انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
۳ – چرا کیک حالت خیس دارد؟

♦ کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
♦ کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.
♦ نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده، زیاد بودن شکر، مایعات و چربی می‌تواند باعث این حالت شود.

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
۴ – چرا کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است؟

♦ دمای فر بسیار بالا بوده است.
♦ مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت می‌شود)
♦ میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
۵ – چرا کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد؟

♦ قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
♦ قالب بیش از حد چرب شده است.
♦ مواد بیش از حد مخلوط شده است.
♦ مقدار مایعات زیاد بوده است.
♦ کیک بیش از حد پخته است. (به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ) خوابیدن پف کیک
♦ هوادهی مواد به درستی انجام نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.
♦ پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)
♦ میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.
♦ قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.
♦ کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.
♦ در فر قبل از پخت باز شده است.
♦ دمای فر کم بوده است.
♦ مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است. (معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می‌شود)
♦ بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
۶ – چرا کیک بافت زبری داشته و وسط آن فرورفته است؟

♦ فر سرد بوده و کیک به آرامی پخته است. (فر باید حداقل از ۲۰ دقیقه قبل گرم شود)
♦ شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
♦ مواد کیک به اندازه کافی مخلوط نشده است.
♦ میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
♦ میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
♦ از آرد نامناسب و سنگینی برای تهیه کیک استفاده شده است.
♦ مواد به درستی در قالب پخش نشده است.

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
۷ – چرا رویه کیک چسبنده ولی قسمت میانی آن خشک است؟

♦ مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
♦ مدت طبخ طولانی بوده است. (بعد از اتمام زمان گفته شده باید پخت کیک کنترل شود و اگر این زمان به صورت یک محدوده گفته شده بعد از اتمام کمترین زمان ذکر شده پخت کیک مورد کنترل قرار گیرد)
♦ سفیده‌های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
♦ دمای فر نامناسب و کم بوده و کیک به جای اینکه بپزد خشک شده است.
♦ کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
♦ مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
♦ میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.
♦ مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
۸ – چرا قسمت وسط کیک بالا آماده و ترک خورده است؟

♦ مواد بیش از حد مخلوط شده است.
♦ دمای فر بسیار زیاد بوده است.
♦ میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
♦ کیک در طبقات بالا‌تر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (موقع گرم کردن فر پنجره فر را در طبقه وسط قرار دهید)

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,738
لایک‌ها
16,696
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
1,806
Points
10
امضا : Aseman♡
بالا