خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه دم نوش عناب و زرشک؛ سرشار از ویتامین

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 314
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,550
کیف پول من
-20,553
Points
0
دمنوش‌ها یه دنیای جدید تو نو*شی*دنی‌های گرم هستن و تنوع مزه شون خیلی خیلی زیاده و میتونیم انواع مختلف دمنوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک رو براتون میذارم که سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ث هستش و برای نوشیدن در افطار هم خیلی مناسبه، چون هضم کننده غذا و کاهش دهنده فشار خونه و خلاصه برای بعد افطار که کلی مواد قندی و به نسبت پرحجم و سنگین بهمون رسیده خیلی مناسبه.

دمنوش عناب و زرشک


مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب

  • آب: ۲ فنجان
  • عناب: ۱۶ عدد
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
دمنوش عناب و زرشک


مراحل تهیه دمنوش زرشک و عناب

۱. این دمنوش به خاطر داشتن مخلوطی از مزه‌ی ترش زرشک و شیرین عناب خیلی ملس و خوشمزه است و درست کردنش هم خیلی راحته فقط کافیه ابتدا عناب هارو برش بدیم تا راحت‌تر مزه شون رو آزاد کنن.

دمنوش عناب و زرشک


۲. حالا برای ۱۰ دقیقه داخل آب سرد بذارینشون تا خیس بخورن و به دمنوش بهتر مزه ب*دن.

دمنوش عناب و زرشک


۳. حالا عناب‌های خیس خورده و زرشک رو داخل قوری بریزین.

دمنوش عناب و زرشک


۴. آب جوش رو به عناب و زرشک اضافه کنین فقط بهتره آب در حال قل خوردن نباشه دمای ۸۰ تا ۹۰ درجه مناسب تره.

دمنوش عناب و زرشک


۵. حالا قوری رو روی وارمر بذارین تا فقط گرم بمونه، ولی نجوشه. بعد حدود یک ربع عناب و زرشک مزه و رنگشون رو به آب د*اغ میدن و دمنوش حاضره.

دمنوش عناب و زرشک


۶. حالا کافیه تا فقط دمنوش رو داخل فنجون یا استکان بریزین و نوش جون کنین.

دمنوش عناب و زرشک

انجمن رمان نویسی
دانلود رمان​
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا