- تاریخ ثبتنام
- 2021-04-06
- نوشتهها
- 2,276
- لایکها
- 13,073
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 354
شعشعه داج://///بابونه^^
رمانی که تو انجمن دوست داری تموم شه تا بخونیش؟
پرنده موردعلاقت؟
شعشعه داج://///بابونه^^
رمانی که تو انجمن دوست داری تموم شه تا بخونیش؟
من گیج میشم میخونمششعشعه داج://///
پرنده موردعلاقت؟
دقیقا برای همین میخوام یه شبه بخونمش همه رو گیج میکنهمن گیج میشم میخونمش
کبوترِ سفید
یه جمله که خیلی دوستش داری؟
اگر اسفناج یه نوع سبزیه اسفناج، نیست شوید!دقیقا برای همین میخوام یه شبه بخونمش همه رو گیج میکنه
هر طور مایلی
سبزی موردعلاقت؟
زیادن این لحظات ولی یه بار سر کلاس چوب بستنی رو کرده بودم ته حلقم معلم دید خیلی ضایع بوداگر اسفناج یه نوع سبزیه اسفناج، نیست شوید!
مضحک ترین لحظه زندگیت کی بود؟
سوتی که خیلی میدم اونم نه سوتی، ابر سوتی!زیادن این لحظات ولی یه بار سر کلاس چوب بستنی رو کرده بودم ته حلقم معلم دید خیلی ضایع بود
بدترین سوتیای که دادی؟
آره به خاطر همون قضیه چوب بستنی یه بارم تقلب سر امتحان و رو شدن دستمسوتی که خیلی میدم اونم نه سوتی، ابر سوتی!
داشتم با ناز میرفتم جلو سردخونه آب بخورم. عروسی بود! بعد کفشمم پاشنه بلند و لیز از اونجایی که تو راه رفتن با کتونی هم خیلی خیلی خوبم پام لیز خورد به طرز فجیحی خوردم زمین
زمانی که دلت میخواست زمین دهن باز کنه ببلعتت کی بود؟ چرا؟
والا انقد روز بد داشتم نمیدوتم کدومو بگم!آره به خاطر همون قضیه چوب بستنی یه بارم تقلب سر امتحان و رو شدن دستم
بدترین روز عمرت کی بود؟ چرا؟
۱۵ مرداد ۱۳۹۹...باردار بودم صبح زود مجبور شدم با حال بد خبر فوت حاج داییم رو به مامانم و خواهرام بدمآره به خاطر همون قضیه چوب بستنی یه بارم تقلب سر امتحان و رو شدن دستم
بدترین روز عمرت کی بود؟ چرا؟
روز تولدم امسال یعنی من فکر کنم اون روز با نصف عالم و آدم بحثم شدوالا انقد روز بد داشتم نمیدوتم کدومو بگم!
فکر کنم روزی بود که فهمیدم دلیل بدبخت شدن بهترین دوستمم...
تو چی؟