فرزندپروری نکات مهم فرزند پروری

• نویسنده موضوع Aseman♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 698
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
نظارت، حمایت، وضع و اجرای قوانین محدود کننده
نتایج بررسی های دانشمندان نشان داده والدین می توانند با نظارت کردن بر فعالیت های فرزندان و حمایت کردن از آنها و وضع و اجرای قوانین محدود کننده، خطر اعتیاد آنها به مواد مخدر و ا*ل*ک*ل را کاهش دهند.
انجمن تک رمان

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
ارائه اطلاعات و گفت و گوی مداوم درباره مواد مخدر و ا*ل*ک*ل
ارائه اطلاعات و گفت و گوی مداوم درباره مواد مخدر و ا*ل*ک*ل با فرزندان می تواند به ایجاد ر*اب*طه سالم کمک کند. این کار می تواند به شما و فرزندتان کمک کند تا از بحران هایی که در دوران نوجوانی و جوانی ایجاد و افزایش می یابند دور باشید.
انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
توصیه های مفید برای گفت و گو با فرزندان
- با فرزندتان درباره خطرات مصرف مواد مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل گفت و گو کنید.
- به جای سخنرانی کردن، به فرزندتان اجازه دهید درباره خطرات مصرف مواد مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل سخن بگوید. جوانانی که به مضرات مصرف مواد مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل واقف هستند کمتر به این مواد وابسته می شوند.
- اگر احساس می کنید گفت و گو با فرزندتان درباره مواد مخدر و ا*ل*ک*ل به نتیجه نمی رسد با این سوال تغییر ایجاد کنید:" تا به حال دوستانت پیشنهاد مصرف مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل به تو داده اند؟ "
انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
درباره موارد زیر گفت و گو کنید:
- چرا برخی از افراد مخدر مصرف می کنند و ا*ل*ک*ل می نوشند.
- احساس فرزندتان درباره مضرات مصرف مواد مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل
- دلایل پرهیز از مواد مخدر و نوشیدن اکل
- مهارت های رد کردن پیشنهاد مصرف مواد مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل
به خاطر داشته باشید که همواره باید با فرزندتان درباره مدرسه، تحصیل، تفریحات، علاقه مندی ها، دود کردن سیگار و ... گفت و گو کنید.
انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
هفت مهارت گفت و گو با فرزندان جوان

آماده کردن اطلاعات مناسب

مطمئن شوید اطلاعاتی که به کودک می دهید با سن و سالش هماهنگ است. وقتی کودک شش هفت ساله دندان اش را مسواک می زند می توانید بگویید " کارهای زیادی مثل مسواک زدن وجود دارد تا سلامتی ات را حفظ کنی. اما کارهایی مثل دود کردن سیگار و مصرف دارو بدون تجویز پزشک هنگامی که بیمار نیستی می توانند صدمه جدی به بدنت بزنند."

اگر همراه کودک تلویزیون تماشا می کنید و از حشیش اسم برده شد می توانید بگویید " می دانی حشیش چیست؟ ماده مخدری است که ضرر خیلی زیادی به ب*دن وارد می کند."
اگر کودک سوالات بیشتری کرد به او پاسخ دهید. حرف های کوتاه و ساده تاثیر گذار تر هستند. می توانید به کودکی که تازه به نوجوانی قدم گذراده همان پیغام را بدهید، فقط باید اطلاعات دقیق تری درباره مواد مخدر و ا*ل*ک*ل به پیغام اضافه کنید. برای مثال، می توان به کودک 12 ساله ماهیت حشیش و کرک و تاثیرات شان بر روح و روان را شرح داد.
انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
شنونده خوبی باشید
مطرح کردن موضوع مواد مخدر و ا*ل*ک*ل و گفت و گو درباره آن بسیار مهم است. موضوع حائز اهمیت در این گونه گفت و گو ها شنونده بودن والدین و تکیه بر پرهیز از مصرف مواد مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل است.

هرگز گفت و گو را به جایی نکشانید که به سخنران تبدیل شوید. به یاد داشته باشید که شنیدن بهتر از بحث کردن است. مطالعات دانشمندان نشان داده وقتی والدین به حرف های فرزندانشان گوش می کنند، آنها راحت تر درباره مشکلات شان، مواد مخدر و ا*ل*ک*ل حرف می زنند.
انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
صادق باشید
فرزندان به والدینی که صادقانه و با آرامش و مهربانی رفتار می کنند بیشتر احترام می گذارند.
یکی از اولین مسائلی که فرزندان به آن فکر می کنند این است:" پدر و مادرم درباره مصرف مواد مخدر و ا*ل*ک*ل چه نظری دارند؟ "
اگر فرزندان در گفت و گو با والدین درباره مواد مخدر و ا*ل*ک*ل واکنش مناسبی ببینند خطر مصرف مخدر و ا*ل*ک*ل توسط آنها به شدت کاهش می یابد.
انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
فرزند پروری,روش های فرزند پروری,مشکلات فرزند پروری
ایجاد اعتماد به نفس
کودکانی که حس خوبی نسبت به خود دارند نسبت به هم سالانشان که این گونه نیستند در بزرگسالی کمتر به مواد مخدر و ا*ل*ک*ل معتاد می شوند. والدین باید از روش های زیر برای ارتقا اعتماد به نفس فرزندان استفاده کنند:
- کودک را پس از انجام کاری مثبت تشویق کنید.
- کار منفی کودک را نقد کنید نه شخصیت اش را. اگر پسرتان مسئله ریاضی را درست حل نکرد بهتر است بگویید " به نظرم جواب مسئله درست نیست. دوباره سعی کن."
- به کودک بگویید " عاشقتم ". این کلمه بهتر از هر چیزی به او حس ارزشمند بودن می دهد.
خودتان را برای پاسخ دادن به سوالات آماده کنید

خودتان را آماده پاسخ دادن به سوالاتی درباره مواد مخدر و ا*ل*ک*ل کنید. به سوالات گوناگونی مانند " تا حالا سیگار کشیده اید ویا مخدر مصرف کرده ای؟ " فکر کنید.
اگر مخدر مصرف کرده اید، باید درباره پاسخ تان فکر کنید تا غافلگیر نشوید. درباره متوقف کردن مصرف مواد و مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل بگویید تا فرزندان از شما تبعیت کنند.
انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
" نه " گفتن را بیاموزید
حتی اگر فرزندان تان علاقه ای به مصرف مواد مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل ندارند به سختی می توانند با فشار هم سالانشان برای مصرف مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل مقابله کنند.

شما می توانید از فرزندتان بخواهید اعلام کنند اگر در محلی قرار گیرند که مواد مخدر و ا*ل*ک*ل وجود داشته باشد چه می کنند.
اگر از پاسخ خوشتان آمد اعلام کنید. در غیر این صورت می توانید درباره پاسخ های مناسب گفت و گو کنید.
اگر فرزندتان متقاعد نشد از او بخواهید پیشنهادات اش را ارائه دهد.

انجمن تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
لایک‌ها
15,715
امتیازها
114
کیف پول من
675
موضع تان را مشخص کنید
از هر فرصتی برای تکرار اینکه مخالف مصرف هرگونه مواد دخانی در خانه هستید استفاده کنید.
وقتی برنامه تلویزیونی، ترانه ای، شعری یا فیلم سینمایی درباره مضرات مصرف مواد مخدر و نوشیدن ا*ل*ک*ل می گویند احساس فرزندتان را بپرسید.
انجمن تک رمان

بالا