خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

آشپزی افطاری روز؛کوکوی سیب زمینی و اسفناج

  • نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 159
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
نوشته‌ها
2,596
کیف پول من
25
Points
0
سلام. ماه رمضان مبارک باشه. طاعاتتون قبول دوستان گلم. یکی از بهترین گزینه‌ها برای شام بعد از افطاری، انواع کوکو‌ها هستن. البته اگه مثل ما از اوناش هستید که افطاری و شام رو یکی می‌کنید هم این کوکو کنار نون و پنیر و خرما میتونه یه افطاری عالی هم باشه.

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج


مواد لازم

  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط
  • اسفناج ۱ لیوان خرد شده
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر تازه ۲ حبه یا ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج


دستور سریع

سیب زمینی‌ها رو پو*ست بکنید و به ۴ قسمت تقسیم کنید و بذارید توی قابلمه با آب و مقداری نمک بپزه.

تا سیب زمینی‌ها میپزه اسفناج‌ها رو خرد کنید.

سیب زمینی رو پوره کنید و بذارید یکم خنک بشه.

اسفناج رو بهش اضافه کنید. تخم مرغ و پودر پیاز و سیر له شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

حالا روغن رو بریزید توی ماهیتابه تا د*اغ بشه و بعد هم از مواد کوکو بردارید و توی دستتون گرد کنید و بذارید توی روغن تا سرخ بشه.

یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه ش هم سرخ بشه.

بعد هم بذارید روی دستمال آشپزخونه تا روغن اضافیش کشیده بشه.

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج

مواد کوکو سیب زمینی و اسفناج

میتونیم همه مواد کوکو رو باهم بریزیم توی تابه سرخ شه؟

چون این کوکو بعد از پخت یکم شل هست، اگه کامل بریزید توی ماهیتابه تا سرخ شه ممکنه توی برگردوندنش به مشکل بر بخورید. میتونید برای حل این مشکل دو قاشق آرد نخودچی به کوکو اضافه کنید. ولی اگه کوچیک کوچیک سرخ کنید اتفاقی نمی‌افته و کوکو به راحتی برمیگرده.

چیکار کنیم همه کوکو‌ها هم اندازه بشن؟

من برای این کار از فلافل زن دستی استفاده میکنم. البته یکم سایزش بزرگه و همه‌ی کوکو‌ها به یه اندازه گرد میشن. شما میتونید از اسکوپ بستنی یا یه قاشق کنید که همه کوکو‌ها تون یه اندازه بشه.

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج

سرخ کردن کوکو

دیگه از چه سبزی‌هایی استفاده کنیم؟

به جای اسفناج میتونید از تره، پیازچه، شوید، جعفری، گشنیز استفاده کنید؛ و حتی اگه هیچکدوم از سبزی‌ها رو هم استفاده نکنید شما نهایتا یه کوکو سیب زمینی خیلی خوشمزه دارید.

 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا