خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی اسفناج پلو هندی

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 149
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
اسفناج پلو هندی

مواد لازم براي 4 نفر:
*روغن آفتابگردان 2 قاشق سوپ‌خوري
*كره يك قاشق سوپ‌خوري
*پياز (ريز خرد شود) يك عدد
*سير (له شود) 2حبه
*گوجه فرنگي (پو*ست كنده و خرد شود) 3عدد
*برنج يك و نيم پيمانه
*پودر تخم گشنيز يك قاشق چاي‌خوري
*پودر زيره يك قاشق چاي‌خوري
*هويج (درشت رنده شود) 2 عدد
*آب 3 پيمانه
*برگ ريز اسفناج (خوب شسته شود) 200 گرم
*بادام هندي خام 50 گرم يا نصف پيمانه
*نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
نكته: اگر اسفناج‌هاي خريداري‌شده، برگ‌هاي درشت دارند، آنها را درشت خرد كنيد.

طرز تهيه:
1 – قابلمه متوسطي آماده كرده و روغن و كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گ*از قرار دهيد، سپس پياز خردشده را به آن اضافه كنيد و 6 تا 7 دقيقه حرارت دهيد تا پياز نرم شود. حالا سير و گوجه‌فرنگي را افزوده و حدود 3 دقيقه ديگر حرارت دهيد.

2 – برنجي كه از 2 ساعت پيش خيس كرده بوديد را داخل سبدي آبكشي كنيد و به مواد فوق در قابلمه اضافه كنيد. پودر تخم گشنيز و پودر زيره را نيز به برنج بيفزاييد و اين مخلوط برنجي را به مدت يك دقيقه، روي شعله اجاق‌گ*از حرارت دهيد. پس از آن، هويج و آب را اضافه كرده و با كمي نمك و پودر فلفل سياه مزه‌دار كنيد. در قابمله را بگذاريد و برنج را به مدت يك ساعت حرارت دهيد. [هويج بخور فراموشي نگيري]

3 – پس از گذشت اين مدت، برگ‌هاي اسفناج را به همراه بادام هندي روي برنج بريزيد و دم‌كني را روي در قابلمه قرار دهيد و نيم ساعت ديگر حرارت دهيد تا اسفناج نيز به همراه برنج بپزد. 4 – در پايان، هنگام كشيدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط كرده، سپس در ديس موردنظر بكشيد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا