خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

آشپزی اسفناج پلو هندی

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 149
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
اسفناج پلو هندی

مواد لازم براي 4 نفر:
*روغن آفتابگردان 2 قاشق سوپ‌خوري
*كره يك قاشق سوپ‌خوري
*پياز (ريز خرد شود) يك عدد
*سير (له شود) 2حبه
*گوجه فرنگي (پو*ست كنده و خرد شود) 3عدد
*برنج يك و نيم پيمانه
*پودر تخم گشنيز يك قاشق چاي‌خوري
*پودر زيره يك قاشق چاي‌خوري
*هويج (درشت رنده شود) 2 عدد
*آب 3 پيمانه
*برگ ريز اسفناج (خوب شسته شود) 200 گرم
*بادام هندي خام 50 گرم يا نصف پيمانه
*نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
نكته: اگر اسفناج‌هاي خريداري‌شده، برگ‌هاي درشت دارند، آنها را درشت خرد كنيد.

طرز تهيه:
1 – قابلمه متوسطي آماده كرده و روغن و كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گ*از قرار دهيد، سپس پياز خردشده را به آن اضافه كنيد و 6 تا 7 دقيقه حرارت دهيد تا پياز نرم شود. حالا سير و گوجه‌فرنگي را افزوده و حدود 3 دقيقه ديگر حرارت دهيد.

2 – برنجي كه از 2 ساعت پيش خيس كرده بوديد را داخل سبدي آبكشي كنيد و به مواد فوق در قابلمه اضافه كنيد. پودر تخم گشنيز و پودر زيره را نيز به برنج بيفزاييد و اين مخلوط برنجي را به مدت يك دقيقه، روي شعله اجاق‌گ*از حرارت دهيد. پس از آن، هويج و آب را اضافه كرده و با كمي نمك و پودر فلفل سياه مزه‌دار كنيد. در قابمله را بگذاريد و برنج را به مدت يك ساعت حرارت دهيد. [هويج بخور فراموشي نگيري]

3 – پس از گذشت اين مدت، برگ‌هاي اسفناج را به همراه بادام هندي روي برنج بريزيد و دم‌كني را روي در قابلمه قرار دهيد و نيم ساعت ديگر حرارت دهيد تا اسفناج نيز به همراه برنج بپزد. 4 – در پايان، هنگام كشيدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط كرده، سپس در ديس موردنظر بكشيد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا