امتحان درونی :زمان هایی هست که انسان که سعی میکنه عملی رو مرتکب نشه ، به عنوان مثال میاد که سیگار کشیدن رو ترک کنه ، ابتدا به خودش قول هایی میده ، که من دیگه سیگار نمی کشم ، بعد از چند روز که این کار رو انجام نداد فرد فکر میکنه که از پس این کار بر اومده و دیگه سراغ سیگار نمیره ، حال ما در هر زمینه ای که از عملی دست بکشیم ، مخصوصا در مورد کنترل نفسانیات پنج گانه، بعد از مدت کوتاهی خوابی رو خواهیم دید . اگر مقصود سیگار کشیدن بوده باشه ، فرد در رویا میبینه که مجلسی هست و بعد از صرف ناهار سیگاری بهش تارف میکنن ، فرد هم نمی دونه که داره رویا میبینه ، اگر در رویا سیگار بکشه ، به این معنی هست که هنوز کار رو تموم نکرده و باید بیشتر و بیشتر تلاش کنه ، اما اگر در رویا از سیگار کشیدن امتناع کرد ، یعنی اینکه تا بدین جای کار به خوبی جلو اومده و موفق بوده — و این یعنی موفق شدن در امتحان درونی .
امتحان درونی مانند یک آماده باش میمونه ، که فقط جنبه ی یک تلنگر و گوش زد رو داره ، چون اگر فرد در خواب سیگار رو قبول و استفاده کنه ، فرداش که بیدار شد باید این سوال رو از خودش بپرسه ؟ چرا با اینکه گفتم سیگار رو ترک کردم اما باز هم در خواب سست بودم و سیگار رو کشیدم ؟ پس هنوز کار دارم و باید حواس خودم رو جمع کنم .
به احتمال خیلی بالا هم شما زمان هایی که شروع به کنترل نفس میکنید بعد از چند شب نمونه این خواب ها رو خواهید دید ، پس با معنی اون آشنا باشین
دیدن کودک در خواب :به کرار دیده شده که فرد در خواب میبینه دارای بچه ای هستش ، حالا میتونه اون بچه یک نوزاد باشه ، یا اینکه میتونه یک بچه چند ساله باشه . افراد در این خواب ها گاهی این رو مشاهده میکنن که این بچه ، فرزند خودشونه و اون رو خیلی دوست دارند ، گاهی این رو مشاهده میکنن که این بچه گم شده و دارن دنبالش میگردن ، و گاها هم این رو میبینن که بچه هنوز برای خودشون نیست اما این بچه رو دوست دارن و باهاش هم بازی هستند ، یا یک بار هم خود من دیدم که بچه ای دارم اما بچم باهام قهره ، حالا بسته به دنیای درونی فرد این خواب ها میتونه اشکال متفاوتی داشته باشه ، اما معنی این رویا چیه ؟
فرد زمانی که قدم در راه معنوی میذاره یا برای کسب اطلاعات معنوی شروع به جستجو میکنه در اصل داره بعد معنوی خودش رو بیدار و زنده میکنه ، و اون رو مثل یک نهال باید پرورش بده تا بزرگ شه ، خواب فرزند دیدن هم به همین معنی هستش ، شما زمانی که خواب فرزندی رو میبینین در اصل دارین بعد معنوی خودتون رو مشاهده میکنین ، اگر بچه خودتون رو گم کرده بودین به این معنی هستش که بعد معنوی خودتون رو گم کردین و اگر دیدن با بچه بسیار شاد هستید و دارین بازی میکنین ، یعنی اینکه با بعد معنوی خودتون بسیار جور و مچ هستید، حالت های دیگه هم به همین منوال ….
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان