خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

متافیزیک خواب و رویا

• نویسنده موضوع atena.vd
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 459
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
هر انسانی دارای دنیای درونه و میتونه از این دنیای درونش تمام استفاده لازم و ببره اما به شرطی که این دنیا رو بشناسه اونو به عنوان بخشی از خودش قبول کنه و از همه مهمتر شرایط و واسه ظهور دنیای درونیش فراهم کنه

** قبل از بلوغ : انسانها در دوران کودکی به دلیل پاکی و عصمت و دل صافی که دارن خواب های بیشتری میبینن و هر چقدر بزرگ تر میشن اگه انسان گـ ـناه کاری بشن ذره ذره خواب های معنوی این آدما کم و کم تر میشه . و رو به خوابهای کابوس مانند … خوابهای به محتوا و … مییاره . علت اینه که در کودکی عواطف خیلی لطیفه و آدمی در اون دوران به همه چیز عشق میورزه و دل پاک و ساده ای داره.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
***دیدن آینده در خواب: برای بسیاری از افراد پیش اومده که در خواب صح*نه ای یا اتفاقی دیدن و بعد از مدتی همون صح*نه برای فرد اتفاق افتاده و پیش خودش گفته من اینو تو خواب دیده بودم چه جالب …!!! آیا فقط چه جالب ؟ همین؟ وقتی روح از آینده برای شما خبر میاره یعنی جلو تر از زمان حرکت کرده !!! و یعنی میخواد چیزی و به خودش که شما هستید بفهمونه . نباید از کنار بعضی مسایل راحت بگذرید . بارها و بارها برای من و اطرافیان اتفاق افتاده که در رویا دیدیم فردا این اتفاق میفته و واقعآ هم اتفاق افتاده … آخه چطور برنامه ریزی شده که من در فلان ساعت در فلان محل باشم که این اتفاق در جلوی چشم من اتفاق بیفته !!!وقتی خوابی از آینده میبینید در اصل میخواد به شما بفهمونه که فراتر از زمان و مکان هستید، و اگر خواب هایی که از آینده میبینین رو به کسی نگین چون با عث میشه کم کم خواب های بیشتری در مورد آینده ببینین، اینکه این خوابها چه معنی و مفهومی داره با شماست چون نسبت به دورن و افکار شما خوابی برای شما تدایی میشه
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان

آخرین ویرایش:

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
***سانسورگر ذهن : بارها و بارها برای ما اتفاق افتاده که صبح از خواب بیدار شدیم و خوابهایی که دیدیم و اصلآ یادمون نبوده …ذهن انسان دارای سانسونگره . سانسورگر بر گرفته از افکار و اندیشه های انسانه و اگه روح اون فرد در هنگامی که خوابه به جاهایی سفر کنه که دیدن اون جاها یا تجربیات انسان و دچار سردرگمی میکنه سانسورگر به طور خود کار تمام تجربیات روح را پاک میکنه و صبح که فرد از خواب پا بشه میدونه خواب دیده اما هیچ چی یا دش نمیاد. مثال من آدمی هستم که هیچ اعتقادی به جهان آخرت ندارم … سانسورگر ذهن منم واسه محافظت از ذهن من مثل من بار میاد . و اگر روح من در هنگام خواب به جهان برزخ سفر کنه سانسورگر اینو پاک میکنه . علت این کارم اینه که اگه این خواب یاد من بمونه ذهن من دچار دوگانگی میشه و مشکلات بعدی… سانسورگر ذهن من در اصل محافظ ذهن منه. واسه اینکه بتونین سانسورگر و دور بزنین تکنیکی هست که در پایین توضیح میدم.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان

آخرین ویرایش:

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
** مترجم ذهن: ذهن هر انسان دارای مترجمه . مترجم نقش ترجمه خواب های ما رو بر عهده داره . با یک مثال بحث و روشن میکنم. شما در سفر و تجربه ای از جهانی دیگه اشکال و موجوداتی میبینین که شاید بسیار عجیب باشند ، شاید یگ جسم پرنده ای ببینین که مثل هیچ کدوم از تجهیزات روی زمین ما نباشه ، دیدن این تصاویر و اشکال در ذهن شما به طور کل نا مفهوم خواهد بود ، چون اصلا همچین موجوداتی و اجسامی تا به حال ندیدین، حالا تو ذهن شما باور به این صورته که موجودات جهانهای دیگه مثل روبات هستند و با بشقاب پرنده سفر میکنن. ذهن شما رویای شما رو به صورت باوری که دارین ترجمه میکنه تا شما خوابی رو که دیدین معنی اونو متوجه بشین ، چون دیدن چهار تا اشکال و موجودی که تا حالا مثل و نمونه اونو اصلا ندیدین هیچ معنی از خواب به شما نمیده بلکه باعث میشه فک کنین کابوسی وحشتناک دیدین پس مترجم میاد رویای شما رو به صورتی بهتون نشون میده که معنی خواب رو متوجه بشین.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان

آخرین ویرایش:

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
***خواب های سریالی : بعضی خوابا هستند که فرد چندین شب پشت هم خواب مشخصی میبینه و مثل سریال خواب دنبال میشه … اینجا به عهده ی شخصه که نسبت به چیزی که میبینه در خوابش و نسبت به شرایطی که داره ببینه خوابش چه چیزی و میخواد بهش بفهمونه …. میگم به عهده ی شماست چون خواب های سریالی معمولا مفهومشون مشخصه و پیچیده نیستند ، از طرفی هم شما بهترین تعبیر کننده برای خواب هاتون هستید. چون رویا رو شما میبینید ، رویاها طبق نیاز درون شما و زندگی شما ست ، شما میدونید چه اعمالی انجام دادید ، چه خواسته هایی دارید ، پس این خود شما هستید که باید خوابتون رو تعبیر کنید .
انجمن رمان نویسی

آخرین ویرایش:

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
***خواب های غیر واقعی : به عنوان مثال بارها اتفاق افتاده در خواب دوستان یا مادر و پدر خودم رو دیدم اما اتفاقی که در خواب دنبال میشد اصلآ شبیه خصوصیات پدر مادرم نبود …بعد که تو ظاهرشخصیت های خوابم دقت میکردم میدیدم این اصلا مادر من نیست بلکه یه کم شبیه مادر منه … نکته اینجاست که عواملی هستند که نیاز به انرژی روح انسان دارن و این موجودات که جن هم جزء همین موجوداته با رویا سازی از کسانی که در ن*زد*یک*ی ما هستند وارد هاله ی روحی ما میشن و وقتی انرژی مورد نیاز خودشون و تامیین کردن از رویا ی ما خارج میشن. پس در خواب هاتون به شخصیت ها دقت کنین که آیا واقعی هستند یا نه ، چهره های نا مشخص ، خواب های در هم بر هم به احتمال ۹۵% برای گمراهی شماست نه هدایت شما +ز دنیای درون.
انجمن رمان نویسی

آخرین ویرایش:

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
**خواب های آشفته : خوابهایی هم هستن که اصلا ربطی به هیچ موضوعی ندارند و انسان فقط چندین اتفاق پوچ و داستان بی محتوا در رویا میبینه و بعد از خواب بیدار میشه … این خوابا به علت آشفته بودن ذهن اون فرده یا اتفاق بدی که برای اون افتاده باعث برهم زدن آرامش اون فرد شده و یا عواملی مثل عصبی بودن و … همه بر تولید خوابهای آشفته نقش دارند و موثرند. اگر خواب در همی میبینید که هر چی فک میکنین چیز با محتوایی توش نبوده اون خواب هیچ تعبیری نداره و بر گرفته از آشفتگی هاست
انجمن رمان نویسی

آخرین ویرایش:

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
**سرکوب شدن انرژی : به عنوان مثال پسری به دختری بسیار علاقه منده و در لحظه ای پیش خودش فکر کرده که چی میشه اگه من با این دختر دوست بشم و یا اون به من پیشنهاد بده … و معذرتآ شب قبل از خواب پیش خودش فک کرده که با این دختر هم آغـ*ـوش شده و … انسان با هر فکری که میکنه نسبت به شدت و قدرت اون فکر انرژی در پیرامون خودش آزاد میکنه و اگه بدونه که این فکر تحقق پذیر نیست و یا در حد یک خیال بافیه اون انرژی در فرد سرکوب میشه و فرد در همون شب یا چندین شب بعدش رویایی میبینه در خواب که شبیه خیال بافی هاش بوده … برای مثال همون پسر خواب میبینه که داره با دوست دخترش آمیـ*ـزش میکنه و صبح که بیدار میشه تعجب میکنه که چرا من این خواب و دیدم . که اگر شما لحظه ای به افکار گذشته خودتون فک کنین متوجه میشین که آیا این خواب از سرکوب شدن فکرهای قبلیتون بوده یا نه .
انجمن رمان نویسی

آخرین ویرایش:

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
*نقش دخنانیات و داروها بر خواب: اگه شما در روز از دخانیات یا قرص استفاده کرده باشین و مخصوصآ قرص مسکن و آرامبخش باعث میشه رو خواب های شما تاثیر منفی بذاره … برای مثال دارین خواب برادر خودتونو میبینین یه دفعه ای همه چی غیر عادی میشه دادشتون شمارو میزنه و … این به هم ریختگی ها در رویا ناشی از همون مصرف دخانیات و قرص هاست.
انجمن رمان نویسی

آخرین ویرایش:

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,362
*فشار ناشی از رقابت: مثال من همین الان دارم برای شما از رویاهای زیبا و دلنشین میگم که هر کسی دوست داره اینارو تجربه کنه ، حالا شما هم بیاین از همین الان بدون در نظر گرفتن چیزی بگین آره منم میخوام ببینیم ، خدایا به منم بده تا منم ببینم این کاملا اشتباهه، هر چیزی نیاز به مقدماتی داره ، هر انسانی پذیرش این رویا هارو نداره ، بعضی ها ضعیف هستن ، بعضی قوی ، بعضی بی جنبه و کم ظرفیت که تا خوابی ببینن فک میکنن انسان فوق العاده پاکی هستند و … تنها زمانی خواب یا تجربه ای برای انسانی رقم خواهد خرد که اون انسان بستر ورود خواب رو آماده کرده باشه. که تشخیص این بستر بر عهده من نیست بلکه اونو خدای بزرگ متعال نسبت به هر انسانی تشخیص میده.
انجمن رمان نویسی

آخرین ویرایش:
بالا