خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی مربای کامکوات

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 219
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
چه موادی لازم داریم؟

کامکوات / 1 کیلو
آب / 4-5 پیمانه (640 – 800 میلی لیتر)
شکر / 10 پیمانه (1500 گرم)

چطوری درست کنیم؟

کامکوات، میوه زینتی و خوش طعمی از خانواده مرکبات است شبیه پرتقال، دارای پو*ست نارنجی رنگ که درون آن مانند سایر مرکبات پره پره است، ولیکن اندازه و فرم آن مانند خرما کوچک و بیضوی و دارای هسته است.

کامکوات ها را بشویید و با چنگال یا سیخ نازکی سوراخ هایی روی آن ایجاد کنید. کامکوات ها را در ظرفی بریزید و مقداری آب جوش روی آنها ریخته تا سطح کامکوات ها را بپوشاند. بگذارید 5-7 دقیقه بچوشد. سپس در صافی بریزید. این عمل را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید.

در ظرفی آب سرد ریخته و کامکوات ها را در آن بیندازید تا حدود یک روز بماند. در این فاصله چندین بار آب آنها را عوض کنید تا تلخی پوستشان کامل از بین برود. سپس در صافی بریزید. بدین ترتیب کامکوات ها برای مربا آماده است.

آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید. شربت را از صافی رد کنید. بعد کامکوات ها را در شربت بیندازید با حرارت ملایم بگذارید بجوشد تا شربت آن کاملا‌ قوام بیاید و غلیظ شود.

مربای کامکوات


در این مرحله، کف های سفید رنگ روی شربت را با قاشق فلزی جمع کنید.

مربای کامکوات


مربا را از روی حرارت برداشته و بگذارید 8-12 ساعت بماند. پس از سرد شدن داخل شیشه بریزید.

مربای کامکوات


نکته 1: عمل جوشاندن کامکوات و نگهداری آن در آب سرد به علت گرفتن تلخی آن است. این عمل باید به دقت خاصی انجام شود که هم تلخی کامکوات ها گرفته شود و هم عطر و اسانس پو*ست آن از بین نرود. البته مربای تلخ در اروپا بسیار طرفدار دارد ولی در ایران این طور نیست.

نکته 2: در صورتی که پس از یکی دو روز بعد از طبخ مربا شربت آن رقیق شد کامکوات ها را از شربت خارج کرده، شربت را دوباره بجوشانید و بعد از غلیظ شدن کامکوات ها را در شربت بیندازید.

نکته 3: شیشه مربا باید کاملا تمیز، د*ه*ان گشاد و دردار باشد.

جایگزین: می توانید کامکوات ها را برش زده و هسته ‌های آن را خارج کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا