خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

VIP یوری بوندارف،نویسنده سرشناس روس درگذشت

• نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 167
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
کیف پول من
25
خبرآنلاین: یوری بوندارف نویسنده روس که از نویسندگانی محسوب می‌شود که در دوره اتحاد جماهیر شوروی در صف مقدم بود، در ۹۷ سالگی درگذشت.

همسر یوری بوندارف از درگذشت وی در ۹۷ سالگی در خانه و در کنار خانواده‌اش خبر داد.

یوری بوندارف، نویسنده سرشناس روس درگذشت

بوندارف سال ۱۹۲۴ در اورسک متولد شده بود و در دوران جنگ در دفاع از اسمولنسک جنگیده بود. او در نبرد آزادسازی کیف حضور داشت و در جنگ زخمی هم شده و مدال شجاعت دریافت کرده بود.

وی در بقیه عمرش بسیار از جنگ نوشت و معتقد بود این تاوان بدهی به کسانی است که برای همیشه آنجا ماندند. او نوشته بود: سعی کردم تا سرنوشت آن‌ها را درک کنم و با دیگران به اشتراک بگذارم.

یوری بوندارف که به عنوان یکی از نویسندگان بزرگ دوران شوروی، تأثیر بسزایی در ادبیات معاصر این کشور داشت، خالق کتاب‌هایی، چون «آخرین والی‌ها»، «برف د*اغ»، «سکوت» و «ساحل» بود.

این نویسنده به عنوان یک فیلمنامه‌نویس نیز شناخته می‌شد و از مهمترین آثارش نوشتن فیلمنامه «برف د*اغ» و فیلمنامه مجموعه فیلم‌های سینمایی «آزادی» از سال ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۱ است.

«برف د*اغ» از جمله آثار وی است که به فارسی ترجمه و منتشر شده است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا